LASTİK İŞ

VALİ AKSOY ''KOCAELİ'DE DEPREMLE İLGİLİ SORUN YOK''

Gündem 27.09.2019 - 09:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ''KOCAELİ'DE DEPREMLE İLGİLİ SORUN YOK''

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, deprem sonrasında AFAD Kriz Merkezi'nde açıklamalarda bulundu

ocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İstanbul Silivri’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili AFAD’da oluşturulan kriz merkezinde incelemelerde bulundu.    Vali Aksoy’un AFAD Merkezinde gerçekleştirdiği incelemede;  Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Ali Ada, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Defterdar Dursun Ali Özel, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mehmet Erkoç, Tarım VE Orman  İl Müdürü Nuri Al ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İsmet Çalışkan katıldı. SORUN GÖZÜKMEMEKTEDİR Kriz merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aksoy’un yapmış olduğu açıklamalarında; “İstanbul’da yaşanan deprem Kocaeli’nde de belirli noktalarda hissedildi. Kocaeli’nde hemen kriz merkezi oluşturuldu ve bu noktada alınabilecek tedbirler ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Hasar konusuyla ilgili  Valiliğimize ve AFAD’da herhangi bir şey intikal etmiş değildir. İntikal eden noktalar olduğu takdirde, ekiplerimiz hazır ve onlarla ilgili değerlendirmeleri yapacaktır. Şu aşamada Kocaeli’de herhangi bir sorun gözükmemektedir. Bu tür olay olduğunda herkesin sağduyulu bir şekilde davranması  büyük önem taşımaktadır.” diyen Vali Aksoy herkese geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, deprem sonrasında AFAD Kriz Merkezi'nde açıklamalarda bulundu

ocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İstanbul Silivri’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili AFAD’da oluşturulan kriz merkezinde incelemelerde bulundu. 

 

Vali Aksoy’un AFAD Merkezinde gerçekleştirdiği incelemede;  Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Ali Ada, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Defterdar Dursun Ali Özel, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mehmet Erkoç, Tarım VE Orman  İl Müdürü Nuri Al ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İsmet Çalışkan katıldı.

SORUN GÖZÜKMEMEKTEDİR

Kriz merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aksoy’un yapmış olduğu açıklamalarında; “İstanbul’da yaşanan deprem Kocaeli’nde de belirli noktalarda hissedildi. Kocaeli’nde hemen kriz merkezi oluşturuldu ve bu noktada alınabilecek tedbirler ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Hasar konusuyla ilgili  Valiliğimize ve AFAD’da herhangi bir şey intikal etmiş değildir. İntikal eden noktalar olduğu takdirde, ekiplerimiz hazır ve onlarla ilgili değerlendirmeleri yapacaktır. Şu aşamada Kocaeli’de herhangi bir sorun gözükmemektedir. Bu tür olay olduğunda herkesin sağduyulu bir şekilde davranması  büyük önem taşımaktadır.” diyen Vali Aksoy herkese geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.