LASTİK İŞ

VALİ AKSOY ''MUHTARLARIMIZ ÖNEMLİ MESAİ ARKADAŞLARIMIZ''

Gündem 18.10.2019 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ''MUHTARLARIMIZ ÖNEMLİ MESAİ ARKADAŞLARIMIZ''

19 Ekim “Muhtarlar Günü” nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe ve beraberinde, İlçe Muhtarlar Derneği Başkanları ile birlikte mahalle muhtarları, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil’in  yaptığı konuşmalarında; “19 Ekim Muhtarlar Gününü her yıl kutluyoruz, bu çerçevede çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Yarın Çelenk Sunma Törenimiz ve Salı günü de  Sayın Valim sizin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde yemekli bir toplantımız olacak. Bu vesileyle sizleri de ziyaret etmek istedik. Sayın Valimize de bu mutlu günde bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyoruz.” diyerek, Valiye kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.   Vali Hüseyin Aksoy ziyaret nedeniyle yaptığı  konuşmalarında “Muhtarlarımızı önemli mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Halkın doğrudan seçtiği, halkla iç içe en yakın hizmet biriminde görev yapan arkadaşlarımızdır. 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle ziyaretinize öncelikle teşekkür ediyorum. Bizler, muhtarlarımızı önemsiyoruz, onlarla iş birliği içerisinde ve karşılıklı olarak neler ortaya koyabilirsek o şekilde  çalışmayla gayret ediyoruz.   Hepinizin de bildiği gibi her ay bir ilçemize  tüm kurum yöneticileri ile birlikte giderek, muhtar arkadaşlarımızı bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinliyoruz.  Muhtarlarımızın, bize aktardığı sorunlar varsa onlara çözüm üretmek adına ilgili kurumlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve  bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ayki toplantımızı Başiskele ilçemizde yaptık.  Muhtarlarımız halkın içinde ve halkın sorunlarını iyi bilen arkadaşlarımızdır. Onların bize aktardığı konuları önemsiyoruz ve imkânlar ölçüsünde çözmeye çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizde de bu anlamda bir Daire Başkanlığı seviyesinde bir organizasyon içinde. Onlarda aynı şekilde muhtarlarımızla iş birliği içerisinde sorunları çözmek için büyük bir gayret gösteriyorlar.   Bu münasebetle bizleri ziyarete  gelen arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyor, yeni seçilen veya yeniden seçilmiş   bütün muhtarımızı sizlerin şahsında  tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” diyen Vali,  tüm muhtarlarımızın  “ 19 Ekim Muhtarlar Günü” nü kutlayarak,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
19 Ekim “Muhtarlar Günü” nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe ve beraberinde, İlçe Muhtarlar Derneği Başkanları ile birlikte mahalle muhtarları, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil’in  yaptığı konuşmalarında; 19 Ekim Muhtarlar Gününü her yıl kutluyoruz, bu çerçevede çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Yarın Çelenk Sunma Törenimiz ve Salı günü de  Sayın Valim sizin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde yemekli bir toplantımız olacak. Bu vesileyle sizleri de ziyaret etmek istedik. Sayın Valimize de bu mutlu günde bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyoruz. diyerek, Valiye kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Vali Hüseyin Aksoy ziyaret nedeniyle yaptığı  konuşmalarında “Muhtarlarımızı önemli mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Halkın doğrudan seçtiği, halkla iç içe en yakın hizmet biriminde görev yapan arkadaşlarımızdır. 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle ziyaretinize öncelikle teşekkür ediyorum. Bizler, muhtarlarımızı önemsiyoruz, onlarla iş birliği içerisinde ve karşılıklı olarak neler ortaya koyabilirsek o şekilde  çalışmayla gayret ediyoruz.

 

Hepinizin de bildiği gibi her ay bir ilçemize  tüm kurum yöneticileri ile birlikte giderek, muhtar arkadaşlarımızı bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinliyoruz.  Muhtarlarımızın, bize aktardığı sorunlar varsa onlara çözüm üretmek adına ilgili kurumlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve  bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ayki toplantımızı Başiskele ilçemizde yaptık.  Muhtarlarımız halkın içinde ve halkın sorunlarını iyi bilen arkadaşlarımızdır. Onların bize aktardığı konuları önemsiyoruz ve imkânlar ölçüsünde çözmeye çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizde de bu anlamda bir Daire Başkanlığı seviyesinde bir organizasyon içinde. Onlarda aynı şekilde muhtarlarımızla iş birliği içerisinde sorunları çözmek için büyük bir gayret gösteriyorlar.

 

Bu münasebetle bizleri ziyarete  gelen arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyor, yeni seçilen veya yeniden seçilmiş   bütün muhtarımızı sizlerin şahsında  tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” diyen Vali,  tüm muhtarlarımızın  “ 19 Ekim Muhtarlar Günü” nü kutlayarak,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.