VALİ AKSOY ‘’SEÇİM GÜNÜ RUHSATLI DA OLSA SİLAH YASAK’’

Gündem 29.03.2019 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ‘’SEÇİM GÜNÜ RUHSATLI DA OLSA SİLAH YASAK’’

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un bugün gerçekleştirdiği seçime yönelik güvenlik toplantısında alınan tedbirlerden bahsedildi

RUHSATLI DA OLSA SİLAH YASAK Sözlerini sürdüren Vali Aksoy, “Bilişim sistemlerinin işlenmez hale getirilmesi, sosyal medyada provokasyonlara birimlerimiz anında müdahale edecek. Bazı okulların çalışıp çalışmadığını kontrol ettik. Aydınlatmada sıkıntı yaşayan yerler için de önlemler aldık. Vatandaşlarımızın toplu bulunduğu yerlerimizde her türlü tedbirler alınmıştır. İl ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz 30-31 Martta açık bulundurulacak ve vatandaşımızın her türlü ihtiyacı karşılanacaktır. 31 Mart günü eğlence yerleri kapalı tutulacak. İçkili yerlerde alkollü içkilerin verilmesi yasak. Emniyet ve kolluk kuvvetleri dışında ruhsatlı da olsa kimse silah taşımayacak” diye konuştu. SEVİNEN DE ÜZÜLEN DE ABARTMAMALI Sandık alanları ve çevresinde oyların ilçe seçim kurullarına teslim edileceği yerlerde her türlü güvenlik önlemi alındığını da sözlerine ekleyen Vali Aksoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Siyasi parti il ve ilçe binaları önünde güvenlik birimlerimiz bulunacak sevinçlerin abartılmaması, kaybedenleri de düşünerek seçim sonuçlarının karşılanması oldukça önemlidir. Demokrasiye inanan bir ülkeyiz. Sandıktan çıkan sonucu herkesin kabullenmesi demokrasinin bir gereğidir. Umarız, halkın özgür iradesi sandıklara yansır.”
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un bugün gerçekleştirdiği seçime yönelik güvenlik toplantısında alınan tedbirlerden bahsedildi

RUHSATLI DA OLSA SİLAH YASAK

Sözlerini sürdüren Vali Aksoy, “Bilişim sistemlerinin işlenmez hale getirilmesi, sosyal medyada provokasyonlara birimlerimiz anında müdahale edecek. Bazı okulların çalışıp çalışmadığını kontrol ettik. Aydınlatmada sıkıntı yaşayan yerler için de önlemler aldık. Vatandaşlarımızın toplu bulunduğu yerlerimizde her türlü tedbirler alınmıştır. İl ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz 30-31 Martta açık bulundurulacak ve vatandaşımızın her türlü ihtiyacı karşılanacaktır. 31 Mart günü eğlence yerleri kapalı tutulacak. İçkili yerlerde alkollü içkilerin verilmesi yasak. Emniyet ve kolluk kuvvetleri dışında ruhsatlı da olsa kimse silah taşımayacak” diye konuştu.

SEVİNEN DE ÜZÜLEN DE ABARTMAMALI

Sandık alanları ve çevresinde oyların ilçe seçim kurullarına teslim edileceği yerlerde her türlü güvenlik önlemi alındığını da sözlerine ekleyen Vali Aksoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Siyasi parti il ve ilçe binaları önünde güvenlik birimlerimiz bulunacak sevinçlerin abartılmaması, kaybedenleri de düşünerek seçim sonuçlarının karşılanması oldukça önemlidir. Demokrasiye inanan bir ülkeyiz. Sandıktan çıkan sonucu herkesin kabullenmesi demokrasinin bir gereğidir. Umarız, halkın özgür iradesi sandıklara yansır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.