LASTİK İŞ

VALİ AKSOY VE AİLESİ COŞKUYA ORTAK OLDULAR

Kocaeli 24.04.2020 - 12:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY VE AİLESİ COŞKUYA ORTAK OLDULAR

Aksoy Ailesi Evlerinin Balkonundan İstiklal Marşımızı Okuyarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşkusuna Ortak Oldular.

Bağımsızlığımızı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ifade eden, Türk Milleti’nin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100. kuruluş yıldönümü  ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl  Covid-19 virüsünün yol açtığı salgın hastalık nedeniyle TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’un çağrısı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 23 Nisan akşamı saat 21:00’de balkonlardan veya camlardan  İstiklal Marşımızın okunmasıyla kutlanması planlanmıştır.  Bu kapsamda ilimizde de, tüm Kocaeliler ile birlikte  Valimiz  Hüseyin Aksoy, eşi  Hülya Aksoy, oğlu ve kayınvalidesi ile birlikte  evlerinin balkonundan İstiklal Marşımızı okuyarak,  ilimizde ve ülkemizde  yaşanan coşkuya ortak oldular.
Aksoy Ailesi Evlerinin Balkonundan İstiklal Marşımızı Okuyarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşkusuna Ortak Oldular.

Bağımsızlığımızı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ifade eden, Türk Milleti’nin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100. kuruluş yıldönümü  ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl  Covid-19 virüsünün yol açtığı salgın hastalık nedeniyle TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’un çağrısı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 23 Nisan akşamı saat 21:00’de balkonlardan veya camlardan  İstiklal Marşımızın okunmasıyla kutlanması planlanmıştır. 

Bu kapsamda ilimizde de, tüm Kocaeliler ile birlikte  Valimiz  Hüseyin Aksoy, eşi  Hülya Aksoy, oğlu ve kayınvalidesi ile birlikte  evlerinin balkonundan İstiklal Marşımızı okuyarak,  ilimizde ve ülkemizde  yaşanan coşkuya ortak oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.