LASTİK İŞ
ismail

VALİ AKSOY YARALI UZMAN ÇAVUŞ URAL'I ZİYARET ETTİ

20.11.2019 - 11:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY YARALI UZMAN ÇAVUŞ URAL'I ZİYARET ETTİ

Vali Hüseyin Aksoy, Hastanede Tedavi Gören Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı Ziyaret Etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Ağrı Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan ve İlimizde tedavi gören Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı hastanede ziyaret etti. Ziyarette Vali Hüseyin Aksoy’a Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.   Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural ile bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Hüseyin Aksoy, vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, acil şifalar diledi. Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural ise, kendilerini yalnız bırakmayan Valimize teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.  
Vali Hüseyin Aksoy, Hastanede Tedavi Gören Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı Ziyaret Etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Ağrı Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan ve İlimizde tedavi gören Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı hastanede ziyaret etti.

Ziyarette Vali Hüseyin Aksoy’a Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

 

Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural ile bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Hüseyin Aksoy, vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, acil şifalar diledi.

Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural ise, kendilerini yalnız bırakmayan Valimize teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.