LASTİK İŞ

VALİ AKSOY ''YEREL SEÇİMLER GÜVEN İÇİNDE YAPILACAK'

Gündem 08.03.2019 - 11:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ''YEREL SEÇİMLER GÜVEN İÇİNDE YAPILACAK'

Kamu kurum ve kuruluşlarının ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında, İlçe Kaymakamları ve kamu kurum ve kuruluşların müdürlerinin katılımları ile toplantı gerçekleştirildi.

5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. ve 25. Maddesi gereğince; idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, kamu kurum ve kuruluşlarının ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Vali  Hüseyin Aksoy’un başkanlığında,  İlçe Kaymakamları ve kamu  kurum ve kuruluşların müdürlerinin katılımları ile toplantı gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcıları Ekrem Erdoğan, Dursun Balaban ve Suat Yıldız, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan,  Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mücahit Aslan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. Vali Hüseyin Aksoy, toplantıda  yaptığı konuşmalarında; "Bilindiği üzere 31 Mart’ta yerel seçimler yapılacak. Yerel seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılması konusunda ilgili arkadaşlarımız yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Burada kamu görevlileri olarak seçimlerin tarafsız bir şekilde ortaya konması, halkın özgür iradesinin sandıklara yansıması konusunda hassasiyetle görevlerimizi yürüteceğiz. Bu konuda bütün kurum ve kuruluşlarımızın büyük bir hassasiyet içerisinde bu seçim görevini takip ederek, yürütmeleri önem taşıyor.   Kamu kurum ve kuruluşlarımızın yürüttüğü çalışmalarda koordinasyon gerektiren hususlar varsa onları ilgili kurumlarla doğrudan temas halinde yürütmeleri, ilçe içerisinde ise Kaymakam arkadaşlarımızın koordinasyonunda, ilin genelini kapsayan hususlar varsa Valiliğimiz ile koordinasyon içerisinde bu çalışmaları devam ettirmelidirler.   Okul güvenliği ile ilgili 2019-1 sayılı Valilik Emri yayınladık, ilgili kurumlarımız tarafından bu konunun üzerinde hassasiyetle durularak takip edilmesini istiyoruz.” diyen Vali Aksoy'un konuşmalarının ardından genel değerlendirmeler yapıldı.   Toplantıya katılan İlçe Kaymakamları ve kurum müdürlerinin görüş ve talepleri doğrultusunda karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.    
Kamu kurum ve kuruluşlarının ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında, İlçe Kaymakamları ve kamu kurum ve kuruluşların müdürlerinin katılımları ile toplantı gerçekleştirildi.

5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. ve 25. Maddesi gereğince; idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, kamu kurum ve kuruluşlarının ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Vali  Hüseyin Aksoy’un başkanlığında,  İlçe Kaymakamları ve kamu  kurum ve kuruluşların müdürlerinin katılımları ile toplantı gerçekleştirildi.


Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcıları Ekrem Erdoğan, Dursun Balaban ve Suat Yıldız, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan,  Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mücahit Aslan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.


Vali Hüseyin Aksoy, toplantıda  yaptığı konuşmalarında; "Bilindiği üzere 31 Mart’ta yerel seçimler yapılacak. Yerel seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılması konusunda ilgili arkadaşlarımız yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Burada kamu görevlileri olarak seçimlerin tarafsız bir şekilde ortaya konması, halkın özgür iradesinin sandıklara yansıması konusunda hassasiyetle görevlerimizi yürüteceğiz. Bu konuda bütün kurum ve kuruluşlarımızın büyük bir hassasiyet içerisinde bu seçim görevini takip ederek, yürütmeleri önem taşıyor.

 

Kamu kurum ve kuruluşlarımızın yürüttüğü çalışmalarda koordinasyon gerektiren hususlar varsa onları ilgili kurumlarla doğrudan temas halinde yürütmeleri, ilçe içerisinde ise Kaymakam arkadaşlarımızın koordinasyonunda, ilin genelini kapsayan hususlar varsa Valiliğimiz ile koordinasyon içerisinde bu çalışmaları devam ettirmelidirler.

 

Okul güvenliği ile ilgili 2019-1 sayılı Valilik Emri yayınladık, ilgili kurumlarımız tarafından bu konunun üzerinde hassasiyetle durularak takip edilmesini istiyoruz.” diyen Vali Aksoy'un konuşmalarının ardından genel değerlendirmeler yapıldı.

 

Toplantıya katılan İlçe Kaymakamları ve kurum müdürlerinin görüş ve talepleri doğrultusunda karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.