LASTİK İŞ

VALİ AKSOY ‘’ZORUNLU HALLER DIŞINDA EVDEN ÇIKMAYIN’’

Gündem 28.03.2020 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ‘’ZORUNLU HALLER DIŞINDA EVDEN ÇIKMAYIN’’

Koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 30 ilde sabah saatlerinde il idare kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gün içerisinde ise Pandemi Kurul toplantısı yapıldı.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki akşam yaptığı açıklamaların ardından,  yine başkanın talimatları doğrultusunda,  aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 30 ilde valiliklerde, salgına karşı alınan tedbir ve kararların görüşülmesi için  sabah saatlerinde  genişletilmiş il idare kurulu toplantısı yapıldı. Kocaeli’nde vali Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Suat Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Defterdar Dursun Ali Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Tarım ve Orman İl Müdürü Kerim Mete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve İl İdare Kurulu Müdürü Yunus Güneş katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda, Koronavirüs (Covid-19)  salgını kapsamında alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması, bugüne kadar alınan tedbirlere vatandaşlara en üst seviyede riayet etmeleri ve vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarının sağlanmasına yönelik konular görüşüldü.    ÖN DEĞERLENDİRME YAPTIK Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, konu ile ilgili olarak Sabah Gazetesi Kocaeli Temsilcisi ve gazetemiz muhabiri Abbas Çakar’a verdiği bilgilerde şunları söyledi. “ Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda sabah saat 09.00’da toplanarak ilimizde salgına karşı alınan tedbirler ve kararlar ile ilgili görüşmelerde bulunarak bir ön değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Kendi aramızda istişarelerde bulunarak tavsiyeleri değerlendirdik.  Gün içinde Hıfsızsıhha Kurulu ile birlikte Pandemi Kurul toplantısını gerçekleştireceğiz. Mevcut tedbir ve karalar haricinde alınması gereken yeni kararlar var ise burada belirleyerek uygulamaya geçireceğiz. Alınan kararları anında kamuoyuna da duyuracağız” dedi.
Koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 30 ilde sabah saatlerinde il idare kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gün içerisinde ise Pandemi Kurul toplantısı yapıldı.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki akşam yaptığı açıklamaların ardından,  yine başkanın talimatları doğrultusunda,  aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 30 ilde valiliklerde, salgına karşı alınan tedbir ve kararların görüşülmesi için  sabah saatlerinde  genişletilmiş il idare kurulu toplantısı yapıldı. Kocaeli’nde vali Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Suat Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Defterdar Dursun Ali Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Tarım ve Orman İl Müdürü Kerim Mete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve İl İdare Kurulu Müdürü Yunus Güneş katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda, Koronavirüs (Covid-19)  salgını kapsamında alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması, bugüne kadar alınan tedbirlere vatandaşlara en üst seviyede riayet etmeleri ve vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarının sağlanmasına yönelik konular görüşüldü. 

 

ÖN DEĞERLENDİRME YAPTIK

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, konu ile ilgili olarak Sabah Gazetesi Kocaeli Temsilcisi ve gazetemiz muhabiri Abbas Çakar’a verdiği bilgilerde şunları söyledi. “ Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda sabah saat 09.00’da toplanarak ilimizde salgına karşı alınan tedbirler ve kararlar ile ilgili görüşmelerde bulunarak bir ön değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Kendi aramızda istişarelerde bulunarak tavsiyeleri değerlendirdik.  Gün içinde Hıfsızsıhha Kurulu ile birlikte Pandemi Kurul toplantısını gerçekleştireceğiz. Mevcut tedbir ve karalar haricinde alınması gereken yeni kararlar var ise burada belirleyerek uygulamaya geçireceğiz. Alınan kararları anında kamuoyuna da duyuracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.