LASTİK İŞ
ismail

VALİ'DEN BAŞSAVCIYA ZİYARET

Gölcük 13.07.2018 - 11:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ'DEN BAŞSAVCIYA ZİYARET

Kocaeli Valimizn Hüseyin Aksoy, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut ve Gölcük 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Mücahit Gökçe’ye iade-i ziyarette bulundu.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşlik ettiği Vali Hüseyin Aksoy, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut tarafından kapıda karşılandı ve Başsavcı makamına geçerek Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut ve Gölcük 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mücahit Gökçe ile bir süre görüşme gerçekleştirdi. Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut ve Gölcük 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mücahit Gökçe, Vali Aksoy'a  nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.  
Kocaeli Valimizn Hüseyin Aksoy, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut ve Gölcük 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Mücahit Gökçe’ye iade-i ziyarette bulundu.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşlik ettiği Vali Hüseyin Aksoy, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut tarafından kapıda karşılandı ve Başsavcı makamına geçerek Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut ve Gölcük 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mücahit Gökçe ile bir süre görüşme gerçekleştirdi.

Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut ve Gölcük 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mücahit Gökçe, Vali Aksoy'a  nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.