VALİ GÜZELOĞLU BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Gölcük 26.11.2016 - 08:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ GÜZELOĞLU BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Vali Güzeloğlu’na Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp de eşlik etti.

Yapılan ziyarette, Başkan Ellibeş ile bir süre sohbet eden Vali Güzeloğlu, Gölcük’te belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin geneli hakkında bilgiler aldı.   Gölcük’te yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler alan Vali Güzeloğlu “Gölcük Belediyemiz ile görevim boyunca her daim Gölcük’ün daha yaşanılabilir bir kent olması adına neler yapabiliriz ve ileride de neler yapacağımızı planlamayı ve hayata geçirmeyi hedef edindik. Ve bu zamana kadar da bir çok projeyi hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçlerde de aynı hizmet anlayışıyla önemli hizmetler kazandırmaya ve yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. Vali Güzeloğlu’nun kendisini makamında ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, çok eski bir geçmişe sahip olan Karaman’ın, tarihi dokusu, doğal güzellikleri, manevi değerleri, gelişen sanayisi, sıcak insanları, gelenek ve görenekleriyle çok özel ve ayrıcalıklı bir yer olduğunu, bugüne kadar yapılmış, yapımı devam eden ve bundan sonra da yapılacak olan projelerle birlikte Gölcük’ü her zaman mevcut durumundan daha ileriye taşımanın gayreti ve çabası içerisinde olduklarını dile getirdi.    
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Vali Güzeloğlu’na Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp de eşlik etti.

Yapılan ziyarette, Başkan Ellibeş ile bir süre sohbet eden Vali Güzeloğlu, Gölcük’te belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin geneli hakkında bilgiler aldı.

 

Gölcük’te yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler alan Vali Güzeloğlu “Gölcük Belediyemiz ile görevim boyunca her daim Gölcük’ün daha yaşanılabilir bir kent olması adına neler yapabiliriz ve ileride de neler yapacağımızı planlamayı ve hayata geçirmeyi hedef edindik. Ve bu zamana kadar da bir çok projeyi hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçlerde de aynı hizmet anlayışıyla önemli hizmetler kazandırmaya ve yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.


Vali Güzeloğlu’nun kendisini makamında ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, çok eski bir geçmişe sahip olan Karaman’ın, tarihi dokusu, doğal güzellikleri, manevi değerleri, gelişen sanayisi, sıcak insanları, gelenek ve görenekleriyle çok özel ve ayrıcalıklı bir yer olduğunu, bugüne kadar yapılmış, yapımı devam eden ve bundan sonra da yapılacak olan projelerle birlikte Gölcük’ü her zaman mevcut durumundan daha ileriye taşımanın gayreti ve çabası içerisinde olduklarını dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.