VALİ GÜZELOĞLU PAZARDA SEBZE SATTI

Ekonomi 31.12.2015 - 14:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VALİ GÜZELOĞLU PAZARDA SEBZE SATTI

Vali Hasan Basri Güzeloğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı Pazarcılar Odası’nda pazar esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.Vali Güzeloğlu daha sonra Perşembe Pazarına giderek yoğun kar yağışı ile boğuşan pazarcı esnafını ziyaret etti

 Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yılın son gününde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde Pazar esnafıyla bir araya gelerek kahvaltı etti. Kahvaltıya; Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Bulut ve Güray Oruç, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya,  ve oda yönetimi ve esnaflar katıldı.   SON AŞAMAYA GELDİK Vali Güzeloğlu kahvaltı öncesi esnafın yeni yılını kutlayarak “yılın son gününde çok değerli esnafımızın masasında olmaktan gurur duyuyorum. Tüm esnafımıza ve Kocaelilerimize yeni yılın sağlık, huzur ve iman getirmesini diliyorum esnafımıza toplumumuzun birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Pazarcılar değerlerimizin taşıyıcısı, ahi geleneğinin çok değerli kardeşlerimizdir. Bu birliğimiz devam ettikçe karşılıklı ilişkilerimiz güçlenecek. Esnafımızın katıldığı ve sayın bakanımızla son buluşmada teyit edildiği gibi inşallah örnek projenin son aşamasına geldik. Kocaelimize yakışan esnafımıza yakışan insanımıza yakışan bir proje olacak” şeklinde konuştu.   EN BÜYÜK SORUNUMUZ TRAFİK Güzeloğlu, “Yoğun kar yağışı sebebiyle trafik, zabıta, sağlık ekipleri yeni yılda da sürekli görevde olacak” diyen Güzeloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuz durumla karşılaştıklarında bizlere ulaşabilirler. Erken tatil kararı aldık, öğrencilerimiz seviniyor ama anneler kızıyor ancak tatil kararı zamanında alınmış doğru bir karardır. Twitter hesabından gelen her türlü mesajı dikkatli bir şekilde inceliyorum. Bazen çok esprili mesajlar da geliyor. Kocaeli halkı zannetmesin ki vali sadece makamda oturuyor. Ben sivil bir şekilde de halkın içinde dolaşıyorum. En büyük sorunumuz trafik. 2016 yılında trafik sorunumuzun çözüldüğü bir yıl olmasını diliyorum” dedi.   İMZALAR HAFTAYA Perşembe pazarının akıbeti hakkında da bilgi de veren Güzeloğlu, “Pazarcılar ve şoförler en özverili esnaf gruplarıdır. Soğuk, kar kış demeden halka kesintisiz hizmet veriyorlar. O yüzden esnaflarımız çok önemsiyoruz, onlar toplumun taşıyıcılarıdır. Amacımız pazarcılar odasına Türkiye’ye örnek olabilecek bir hizmet sunabilmek. Yeni yılın ilk haftasında projenin imzasının atılacağını söyleyen Güzeloğlu,” Umut ediyorum ki yeni hizmet yeri bir Pazar yeri gibi değil de alışveriş merkezi gibi herkesin aradığını bulduğu bir yer olacak. Bundan sonra yılın son gününde pazarcılar esnafımızla kahvaltı yapacağız. Bu kahvaltı geleneksel hale gelecek” diye konuştu.   ÖNLÜK GİYDİ SATIŞ YAPTI Kahvaltının ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Perşembe Pazarı alanına inerek esnafları tek tek dolaştı. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Güzeloğlu, pazarcı önlüğünü ve pazarcı şapkasını giyerek vatandaşa meyve sebze sattı. Halkın da yoğun ilgisiyle karşılaşan vali bey fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Basın mensuplarının istediği üzerine Kocaeli Valisi Güzeloğlu yılın son selfisini  basın emekçileriyle birlikte Perşembe Pazarı alanında çektirdi.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı Pazarcılar Odası’nda pazar esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.Vali Güzeloğlu daha sonra Perşembe Pazarına giderek yoğun kar yağışı ile boğuşan pazarcı esnafını ziyaret etti

 Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yılın son gününde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde Pazar esnafıyla bir araya gelerek kahvaltı etti. Kahvaltıya; Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Bulut ve Güray Oruç, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya,  ve oda yönetimi ve esnaflar katıldı.
 
SON AŞAMAYA GELDİK
Vali Güzeloğlu kahvaltı öncesi esnafın yeni yılını kutlayarak “yılın son gününde çok değerli esnafımızın masasında olmaktan gurur duyuyorum. Tüm esnafımıza ve Kocaelilerimize yeni yılın sağlık, huzur ve iman getirmesini diliyorum esnafımıza toplumumuzun birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Pazarcılar değerlerimizin taşıyıcısı, ahi geleneğinin çok değerli kardeşlerimizdir. Bu birliğimiz devam ettikçe karşılıklı ilişkilerimiz güçlenecek. Esnafımızın katıldığı ve sayın bakanımızla son buluşmada teyit edildiği gibi inşallah örnek projenin son aşamasına geldik. Kocaelimize yakışan esnafımıza yakışan insanımıza yakışan bir proje olacak” şeklinde konuştu.
 
EN BÜYÜK SORUNUMUZ TRAFİK
Güzeloğlu, “Yoğun kar yağışı sebebiyle trafik, zabıta, sağlık ekipleri yeni yılda da sürekli görevde olacak” diyen Güzeloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuz durumla karşılaştıklarında bizlere ulaşabilirler. Erken tatil kararı aldık, öğrencilerimiz seviniyor ama anneler kızıyor ancak tatil kararı zamanında alınmış doğru bir karardır. Twitter hesabından gelen her türlü mesajı dikkatli bir şekilde inceliyorum. Bazen çok esprili mesajlar da geliyor. Kocaeli halkı zannetmesin ki vali sadece makamda oturuyor. Ben sivil bir şekilde de halkın içinde dolaşıyorum. En büyük sorunumuz trafik. 2016 yılında trafik sorunumuzun çözüldüğü bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
 
İMZALAR HAFTAYA
Perşembe pazarının akıbeti hakkında da bilgi de veren Güzeloğlu, “Pazarcılar ve şoförler en özverili esnaf gruplarıdır. Soğuk, kar kış demeden halka kesintisiz hizmet veriyorlar. O yüzden esnaflarımız çok önemsiyoruz, onlar toplumun taşıyıcılarıdır. Amacımız pazarcılar odasına Türkiye’ye örnek olabilecek bir hizmet sunabilmek. Yeni yılın ilk haftasında projenin imzasının atılacağını söyleyen Güzeloğlu,” Umut ediyorum ki yeni hizmet yeri bir Pazar yeri gibi değil de alışveriş merkezi gibi herkesin aradığını bulduğu bir yer olacak. Bundan sonra yılın son gününde pazarcılar esnafımızla kahvaltı yapacağız. Bu kahvaltı geleneksel hale gelecek” diye konuştu.
 
ÖNLÜK GİYDİ SATIŞ YAPTI
Kahvaltının ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Perşembe Pazarı alanına inerek esnafları tek tek dolaştı. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Güzeloğlu, pazarcı önlüğünü ve pazarcı şapkasını giyerek vatandaşa meyve sebze sattı. Halkın da yoğun ilgisiyle karşılaşan vali bey fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Basın mensuplarının istediği üzerine Kocaeli Valisi Güzeloğlu yılın son selfisini  basın emekçileriyle birlikte Perşembe Pazarı alanında çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.