LASTİK İŞ

VALİ YAVUZ ''BUNUN İKTİDAR MÜCADELESİ OLDUĞUNU ANLATANLAR DARBECİLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPANLARDIR''

Gündem 15.07.2020 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ YAVUZ ''BUNUN İKTİDAR MÜCADELESİ OLDUĞUNU ANLATANLAR DARBECİLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPANLARDIR''

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde Kocaeli kent protokolü bir araya geldi. İzmit Bağçeşme’de bulunan şehitlikte yapılan programda konuşan Vali Seddar Yavuz, "Aziz milletimiz bayrağına ve milletine sahip çıkmıştır. İyi anlatamadıysak anlatacağız. Din eğitiminin önündeki büyük engelleri kaldırmalıyız" dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kocaeli'de şehitlik ziyareti ile anıldı. İzmit Bağçeşme’de bulunan Namazgah Şehitliği ve Polis Şehitliğinde düzenlenen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başta olmak üzere Kocaeli Deniz Eğitim Öğretim Komutanı Tümamiral Yalçın Payal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Başsavcı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İzmit Belediye Başkan Vekili Nurettin Bulut, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, il müdürleri, Gazi Muharipler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, siyasi parti temsilcileri ile şehit aileleri katıldı.  BUNUN İKTİDAR MÜCADELESİ OLDUĞUNU ANLATANLAR DARBECİLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPANLARDIR Bu kalkışmanın  aslında bir iktidar mücadelesi olmadığını vurgulayan Vali Seddar Yavuz; “Bu aslında bir iktidar mücadelesi olmayıp, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve aziz milletimizin bin yıldır sürdürdüğü mücadeleden caydırmak,  bu ülkeyi küreselcilere teslim etmek ve iddiasından vazgeçirmek üzere yola çıkılmış bir işgal hareketidir. Dolayısıyla bu olayı sürekli iktidar mücadelesi olarak algılatan ve anlatanlar aslında darbecilerle bir ölçüde işbirliği yapanlardır. Hedefimiz; aziz Türk milletinin hür ve bağımsız yaşamasıdır. Medeniyet değerleriyle buluşması ve medeniyet iddiamızı sürdürmemizdir. Dolayısıyla 15 Temmuz’u böyle okumak gerekir.” “ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM” "15 Temmuz'u böyle okumak gerekir. Aziz milletimiz bayrağına ve milletine sahip çıkmıştır. İyi anlatamadıysak anlatacağız. Din eğitiminin önündeki büyük engelleri kaldırmalıyız. Din eğitimi devlet eliyle yapılmalı. Her vatandaşımız dinini öğrenmeli ki böyle istismarlar bir daha yaşanmasın. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin her ferdini kucaklıyoruz. Küresel vesayet odakları ellerini ülkemizden çeksin. Bu ülkeyi dünyada yarışan şanlı bir devlet haline getireceğiz."
15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde Kocaeli kent protokolü bir araya geldi. İzmit Bağçeşme’de bulunan şehitlikte yapılan programda konuşan Vali Seddar Yavuz, "Aziz milletimiz bayrağına ve milletine sahip çıkmıştır. İyi anlatamadıysak anlatacağız. Din eğitiminin önündeki büyük engelleri kaldırmalıyız" dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kocaeli'de şehitlik ziyareti ile anıldı. İzmit Bağçeşme’de bulunan Namazgah Şehitliği ve Polis Şehitliğinde düzenlenen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başta olmak üzere Kocaeli Deniz Eğitim Öğretim Komutanı Tümamiral Yalçın Payal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Başsavcı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İzmit Belediye Başkan Vekili Nurettin Bulut, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, il müdürleri, Gazi Muharipler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, siyasi parti temsilcileri ile şehit aileleri katıldı. 

BUNUN İKTİDAR MÜCADELESİ OLDUĞUNU ANLATANLAR DARBECİLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPANLARDIR
Bu kalkışmanın  aslında bir iktidar mücadelesi olmadığını vurgulayan Vali Seddar Yavuz; “Bu aslında bir iktidar mücadelesi olmayıp, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve aziz milletimizin bin yıldır sürdürdüğü mücadeleden caydırmak,  bu ülkeyi küreselcilere teslim etmek ve iddiasından vazgeçirmek üzere yola çıkılmış bir işgal hareketidir. Dolayısıyla bu olayı sürekli iktidar mücadelesi olarak algılatan ve anlatanlar aslında darbecilerle bir ölçüde işbirliği yapanlardır. Hedefimiz; aziz Türk milletinin hür ve bağımsız yaşamasıdır. Medeniyet değerleriyle buluşması ve medeniyet iddiamızı sürdürmemizdir. Dolayısıyla 15 Temmuz’u böyle okumak gerekir.”

“ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM”
"15 Temmuz'u böyle okumak gerekir. Aziz milletimiz bayrağına ve milletine sahip çıkmıştır. İyi anlatamadıysak anlatacağız. Din eğitiminin önündeki büyük engelleri kaldırmalıyız. Din eğitimi devlet eliyle yapılmalı. Her vatandaşımız dinini öğrenmeli ki böyle istismarlar bir daha yaşanmasın. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin her ferdini kucaklıyoruz. Küresel vesayet odakları ellerini ülkemizden çeksin. Bu ülkeyi dünyada yarışan şanlı bir devlet haline getireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.