VALİ YAVUZ ‘’COVİD VAKALARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR’’

Sağlık 23.10.2020 - 11:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VALİ YAVUZ ‘’COVİD VAKALARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR’’

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından Kocaelilere seslenerek vakalarla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından önemli açıklama yaptı. Vali Yavuz ilimizde alınan tüm tedbirlere ve denetimlere rağmen Covid-19 vakaları artmaya devam ettiğini söyledi. ALINAN TEDBİR VE DENETİMLERE RAĞMEN ARTIŞ DEVAM EDİYOR Vali Yavuz sosyal medya hesabından şunları söyledi; “Değerli Kardeşlerim, aldığımız tüm tedbirlere ve denetimlere rağmen Covid vakaları artmaya devam ediyor. Salgınla ancak toplumsal dayanışma ve kurallara tam uyarak baş edebiliriz. Lütfen, maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uyalım!”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından Kocaelilere seslenerek vakalarla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından önemli açıklama yaptı. Vali Yavuz ilimizde alınan tüm tedbirlere ve denetimlere rağmen Covid-19 vakaları artmaya devam ettiğini söyledi.

ALINAN TEDBİR VE DENETİMLERE RAĞMEN ARTIŞ DEVAM EDİYOR

Vali Yavuz sosyal medya hesabından şunları söyledi; “Değerli Kardeşlerim, aldığımız tüm tedbirlere ve denetimlere rağmen Covid vakaları artmaya devam ediyor. Salgınla ancak toplumsal dayanışma ve kurallara tam uyarak baş edebiliriz. Lütfen, maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uyalım!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.