LASTİK İŞ
ismail

VALİ YAVUZ KOCAELİSPOR'U KUTLADI

Spor 12.07.2020 - 13:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ YAVUZ KOCAELİSPOR'U KUTLADI

Vali Serdar Yavuz, Kocaelisor'un şampiyon olarak 2. lige çıkışını yayınladığı mesajla kutladı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un mesajı şöyle "Şehirlerin kalkınması, tanıtımı ve markalaşmasında spor kulüplerinin çok önemli rolünün olduğunu belirten Vali Yavuz, mazisi pek çok başarılarla dolu efsane Kocaelispor’un kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştiren, taraftarının başını daima dik tutan, tertemiz mazisiyle gönül verenlerin gurur kaynağı olmuş, sevgi, fedakarlık, dayanışma, birlik ve beraberliği amaç edinmiş bir kulüp olduğunu ve Kocaelispor’umuzun 3. Lig 2. Grupta Lig Şampiyonu olarak 2. Lige yükselmesinden büyük mutluluk duyduğm.  İlimize bu büyük başarıyı kazandıran başta futbolcularımız ve teknik kadro olmak üzere, tüm Kocaelispor Camiasını tebrik ederim."
Vali Serdar Yavuz, Kocaelisor'un şampiyon olarak 2. lige çıkışını yayınladığı mesajla kutladı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un mesajı şöyle

"Şehirlerin kalkınması, tanıtımı ve markalaşmasında spor kulüplerinin çok önemli rolünün olduğunu belirten Vali Yavuz, mazisi pek çok başarılarla dolu efsane Kocaelispor’un kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştiren, taraftarının başını daima dik tutan, tertemiz mazisiyle gönül verenlerin gurur kaynağı olmuş, sevgi, fedakarlık, dayanışma, birlik ve beraberliği amaç edinmiş bir kulüp olduğunu ve Kocaelispor’umuzun 3. Lig 2. Grupta Lig Şampiyonu olarak 2. Lige yükselmesinden büyük mutluluk duyduğm. 

İlimize bu büyük başarıyı kazandıran başta futbolcularımız ve teknik kadro olmak üzere, tüm Kocaelispor Camiasını tebrik ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.