LASTİK İŞ
ismail

VALİ YAVUZ ‘SİZLER ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİSİNİZ’

03.08.2020 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ YAVUZ ‘SİZLER ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİSİNİZ’

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kurban Bayramı’nın ikinci günü İzmit ve Gölcük’te şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti

Eşi Selda Yavuz ile birlikte Kurban Bayramı nedeni ile şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit aileleri ve gazilerimizin bayramını kutlayarak, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. İzmit’te ikamet eden Şehit Jandarma Er Cemil Fidan ve Şehit Pilot Üsteğmen Selahattin Şen’in ailelerini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve eşi, İl Müftüsü Sinan Cihan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mesut Yalçın eşlik etti. İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından Şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesinin ardından Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, şehit ailelerinin hal ve hatırını sorup, Kurban Bayramlarını tebrik ederek, ailelere çiçek takdim ettiler. Ailelere bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Vali Yavuz; “Her zaman siz değerli ailelerimizin yanındayız. Bizleri rahatlıkla arayabilir, istek ve taleplerinizi iletebilirsiniz” dedi. Şehit aileleri ise bayram günü yapılan ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, bayramda kendilerini unutmayıp, evlerine kadar gelerek ziyaret etmelerinden dolayı Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a teşekkür ettiler.  ‘SİZLER ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİSİNİZ’ Gölcük’teki ziyaretlerine Şehit Er Arif Subaşoğlu’nun ailesini ziyaret etmekle başlayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve eşi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Sinan Cihan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mesut Yalçın eşlik etti. Şehit Piyade Teğmen Kamuran Ablak ve Şehit Jandarma Yüzbaşı Veysel Gökçeoğlu’nun ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, son olarak Gazimiz Fikret Çubukçuoğlu’nu ziyaret ettiler. Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ailelerle sohbette bulunarak, hal ve hatırlarını sordu. Bir ihtiyaçlarının ve taleplerinin olup olmadığını da soran Vali Yavuz; “Sizler bize emanetsiniz ve bizler de sizlere en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Bizlerden istediğiniz taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin ve her daim sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin” dedi. Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ziyaretlerinden onur duyduklarını belirten şehit yakınları ile gazimiz, teşekkür ederek, çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını ifade ettiler.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kurban Bayramı’nın ikinci günü İzmit ve Gölcük’te şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti

Eşi Selda Yavuz ile birlikte Kurban Bayramı nedeni ile şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit aileleri ve gazilerimizin bayramını kutlayarak, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. İzmit’te ikamet eden Şehit Jandarma Er Cemil Fidan ve Şehit Pilot Üsteğmen Selahattin Şen’in ailelerini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve eşi, İl Müftüsü Sinan Cihan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mesut Yalçın eşlik etti. İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından Şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesinin ardından Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, şehit ailelerinin hal ve hatırını sorup, Kurban Bayramlarını tebrik ederek, ailelere çiçek takdim ettiler. Ailelere bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Vali Yavuz; “Her zaman siz değerli ailelerimizin yanındayız. Bizleri rahatlıkla arayabilir, istek ve taleplerinizi iletebilirsiniz” dedi. Şehit aileleri ise bayram günü yapılan ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, bayramda kendilerini unutmayıp, evlerine kadar gelerek ziyaret etmelerinden dolayı Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a teşekkür ettiler.

 ‘SİZLER ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİSİNİZ’

Gölcük’teki ziyaretlerine Şehit Er Arif Subaşoğlu’nun ailesini ziyaret etmekle başlayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve eşi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Sinan Cihan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mesut Yalçın eşlik etti.

Şehit Piyade Teğmen Kamuran Ablak ve Şehit Jandarma Yüzbaşı Veysel Gökçeoğlu’nun ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, son olarak Gazimiz Fikret Çubukçuoğlu’nu ziyaret ettiler. Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ailelerle sohbette bulunarak, hal ve hatırlarını sordu. Bir ihtiyaçlarının ve taleplerinin olup olmadığını da soran Vali Yavuz; “Sizler bize emanetsiniz ve bizler de sizlere en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Bizlerden istediğiniz taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin ve her daim sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin” dedi. Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ziyaretlerinden onur duyduklarını belirten şehit yakınları ile gazimiz, teşekkür ederek, çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.