LASTİK İŞ
ismail

VALİ'Yİ MAÇA DAVET ETTİLER

Spor 09.03.2017 - 12:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ'Yİ MAÇA DAVET ETTİLER

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu bu gün oynanacak Tekirdağspor maçına davet etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcükspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, Yöneticiler Zafer Birdal, Turgay Kocaman, Rıdvan Zengin, Hasan Uzuner, Musa Şenol ve Murat Ağacan’ı makamında kabul etti.Gölcükspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, 10 Mart 2017 Cuma günü Gölcük stadında Tekirdağspor ile oynanacak maça davet edip, futbolcuların imzaladığı futbol topunu takdim ederek ve kabullerinden dolayı Vali Güzeloğluna teşekkür etti. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcükspor Kulübüne başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Güzeloğlu “İstanbul’da çok önemli bir toplantım var. Maç günü mutlaka katılmam lazım o yüzden Tekirdağspor maçına gelemem fakat sezon bitmeden en az bir maçınızı izlemeye geleceğim” dedi.
Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu bu gün oynanacak Tekirdağspor maçına davet etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcükspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, Yöneticiler Zafer Birdal, Turgay Kocaman, Rıdvan Zengin, Hasan Uzuner, Musa Şenol ve Murat Ağacan’ı makamında kabul etti.Gölcükspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, 10 Mart 2017 Cuma günü Gölcük stadında Tekirdağspor ile oynanacak maça davet edip, futbolcuların imzaladığı futbol topunu takdim ederek ve kabullerinden dolayı Vali Güzeloğluna teşekkür etti.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcükspor Kulübüne başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Güzeloğlu “İstanbul’da çok önemli bir toplantım var. Maç günü mutlaka katılmam lazım o yüzden Tekirdağspor maçına gelemem fakat sezon bitmeden en az bir maçınızı izlemeye geleceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.