LASTİK İŞ
ismail

VALİK UYARDI CEZA KESİLECEK

Gündem 11.09.2016 - 12:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VALİK UYARDI CEZA KESİLECEK

Kent gündemini meşgul eden "radar cezası" bayramda olmayacak haberleri nedeniyle bir açıklamada Kocaeli Valiliği'nden geldi. Valiliğin açıklamasında kastı aşan yorum ve ifaderlele ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kocaeli Valiliği'nin açıklamasına göre  Basın ve yayın organlarında, bayram süresince Kocaeli ilinde trafik kural ihlallerine ceza uygulanmayacağı, ikazla geçiştirileceği yönünde Emniyet Müdürlüğümüzce yayınlanan uygulama talimatına dayalı olarak bazı haberlerin çıktığı görülmüştür. Kamuoyunun da bildiği gibi bu yıl ‘Tuzak Radar Uygulaması, Elektronik Radar Uygulaması, Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) uygulamaları sona ermiştir’. İlimiz trafik ekip ve görevlilerine özellikle Bayram öncesi uygulamaya yönelik tedbir ve yapılacak uygulamalarda izlenmesi gereken yöntemlere ilişkin talimatta, KASTI AŞAN YORUM VE İFADELERİN kullanıldığı görülmüş, anılan talimat yürürlükten kaldırılmış ve konuya ilişkin ilgililer hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Trafik güvenliğinin temel unsurunun, bilimsel ve yılların deneyiminin oluşturduğu kurallar bütünü olduğu ve bu kuralların ihlalinin hoş görülmesi ve cezasız bırakılmasının mümkün olmadığı açıktır. Temel amaç vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak olup, her yıl trafikte yaşanan can ve mal kayıplarının yaşanmamasıdır. Bu sebeple bu Bayram döneminde ve her zaman Trafik Kural ihlallerinin yasalarda belirlenen cezalarla cezalandırılacağı açıktır. Bütün vatandaşlarımızın ve sürücülerimizin trafik kurallarına tam olarak uymaları ve güvenli bir şekilde seyahat ederek sevdikleri ile birlikte kazasız huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyoruz. Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.
Kent gündemini meşgul eden "radar cezası" bayramda olmayacak haberleri nedeniyle bir açıklamada Kocaeli Valiliği'nden geldi. Valiliğin açıklamasında kastı aşan yorum ve ifaderlele ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kocaeli Valiliği'nin açıklamasına göre 

Basın ve yayın organlarında, bayram süresince Kocaeli ilinde trafik kural ihlallerine ceza uygulanmayacağı, ikazla geçiştirileceği yönünde Emniyet Müdürlüğümüzce yayınlanan uygulama talimatına dayalı olarak bazı haberlerin çıktığı görülmüştür.

Kamuoyunun da bildiği gibi bu yıl ‘Tuzak Radar Uygulaması, Elektronik Radar Uygulaması, Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) uygulamaları sona ermiştir’. İlimiz trafik ekip ve görevlilerine özellikle Bayram öncesi uygulamaya yönelik tedbir ve yapılacak uygulamalarda izlenmesi gereken yöntemlere ilişkin talimatta, KASTI AŞAN YORUM VE İFADELERİN kullanıldığı görülmüş, anılan talimat yürürlükten kaldırılmış ve konuya ilişkin ilgililer hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.

Trafik güvenliğinin temel unsurunun, bilimsel ve yılların deneyiminin oluşturduğu kurallar bütünü olduğu ve bu kuralların ihlalinin hoş görülmesi ve cezasız bırakılmasının mümkün olmadığı açıktır. Temel amaç vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak olup, her yıl trafikte yaşanan can ve mal kayıplarının yaşanmamasıdır.

Bu sebeple bu Bayram döneminde ve her zaman Trafik Kural ihlallerinin yasalarda belirlenen cezalarla cezalandırılacağı açıktır.

Bütün vatandaşlarımızın ve sürücülerimizin trafik kurallarına tam olarak uymaları ve güvenli bir şekilde seyahat ederek sevdikleri ile birlikte kazasız huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyoruz.

Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.