VALİLİKTE RANDEVU KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Kocaeli 17.12.2016 - 12:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİLİKTE RANDEVU KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

KESK'lilerin, "Aylardır randevu talebimizi kabul etmiyor" iddiasında bulunduğu Vali Hasan Basri Güzeloğlu, sendika başkanlarını önceki gün makamında ağırladı

VALİ Hasan Basri Güzeloğlu ile KESK yöneticileri arasında bir süredir devam eden randevu krizi aşıldı. KESK Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan ile BES Kocaeli Şube Başkanı Gülizar Ateş, "Vali Hasan Basri Güzeloğlu aylardır randevu talebimize yanıt vermiyor. Kendisiyle görüşemiyoruz" iddiasında bulunmuş, bunu kamuoyunda dile getirmişlerdi. Kocaeli Valiliği 2 aydır randevu alınamadığı iddiaları üzerine bir açıklama yapmıştı. BÖYLE BİR TALEP YOK Açıklamada, "Randevu talebinde bulunan tüm misafirlerimizin talepleri;  gün, saat ve talep konusuna kadar detaylı olarak kayıt altına alınmaktadır. KESK'in beyanları üzerine, kayıtlarımız incelenmiş olup, adı geçen platform adına Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile görüşmek üzere herhangi bir randevu talebinin bulunmadığı görülmüştür. Bu güne kadar tüm Kocaeli halkını kucaklayan ve hiçbir ayrım gözetmeksizin randevu taleplerini karşılayan valilik makamından randevu talebinde bulunmadan yapılan ve doğru olmayan bu beyan ile ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur" denilmişti. MAKAMDA KABUL Taraflar arasında atışmaya dönen randevu krizi önceki gün aşıldı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, KESK Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan, Büro Emekçileri Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Gülizar Ateş, Sağlık Emekçileri Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Yıldız, Yapı Yol-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaman, Eğitim- Sen Kocaeli Şube Başkanı Suca Omurca ve Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Kırış’ı makamında kabul etti. BAŞARILAR DİLEDİ KESK Kocaeli Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na sendika başkanlarını tanıtmalarının ardından, taleplerini iletti. Çalışkan ayrıca, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunup, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise KESK Kocaeli yöneticilerine ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.  
KESK'lilerin, "Aylardır randevu talebimizi kabul etmiyor" iddiasında bulunduğu Vali Hasan Basri Güzeloğlu, sendika başkanlarını önceki gün makamında ağırladı

VALİ Hasan Basri Güzeloğlu ile KESK yöneticileri arasında bir süredir devam eden randevu krizi aşıldı. KESK Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan ile BES Kocaeli Şube Başkanı Gülizar Ateş, "Vali Hasan Basri Güzeloğlu aylardır randevu talebimize yanıt vermiyor. Kendisiyle görüşemiyoruz" iddiasında bulunmuş, bunu kamuoyunda dile getirmişlerdi. Kocaeli Valiliği 2 aydır randevu alınamadığı iddiaları üzerine bir açıklama yapmıştı.

BÖYLE BİR TALEP YOK

Açıklamada, "Randevu talebinde bulunan tüm misafirlerimizin talepleri;  gün, saat ve talep konusuna kadar detaylı olarak kayıt altına alınmaktadır. KESK'in beyanları üzerine, kayıtlarımız incelenmiş olup, adı geçen platform adına Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile görüşmek üzere herhangi bir randevu talebinin bulunmadığı görülmüştür. Bu güne kadar tüm Kocaeli halkını kucaklayan ve hiçbir ayrım gözetmeksizin randevu taleplerini karşılayan valilik makamından randevu talebinde bulunmadan yapılan ve doğru olmayan bu beyan ile ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur" denilmişti.

MAKAMDA KABUL

Taraflar arasında atışmaya dönen randevu krizi önceki gün aşıldı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, KESK Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan, Büro Emekçileri Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Gülizar Ateş, Sağlık Emekçileri Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Yıldız, Yapı Yol-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaman, Eğitim- Sen Kocaeli Şube Başkanı Suca Omurca ve Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Kırış’ı makamında kabul etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

KESK Kocaeli Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na sendika başkanlarını tanıtmalarının ardından, taleplerini iletti. Çalışkan ayrıca, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunup, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise KESK Kocaeli yöneticilerine ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.