LASTİK İŞ
ismail

VALİLİKTEN YAŞLILARA UYARI

Gündem 21.03.2020 - 13:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİLİKTEN YAŞLILARA UYARI

Kocaeli Valiliği koronavirüsün yaşlı kişiler için daha fazla tehlike oluşturduğuna dair bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:   "Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak zaman içinde birçok ülkeye yayılım gösteren yeni Koronavirus (Covid-19) Hastalığı nedeniyle ülkemiz genelinde vatandaşlarımızın sağlığı için çeşitli tedbirler alınmaktadır. COVİD-19 enfeksiyonu ile ilgili şimdiye kadar edinilen bilgilere göre, özellikle 65 yaş ve üstü olan vatandaşlarımızın hastalanma ve ciddi semptomlar geliştirme riski altında olduğu görülmüştür.    Valiliğimiz tarafından yapılan tespitlere göre yukarıdaki riskli grupta yer alan vatandaşlarımızdan Şubat ayında günde ortalama 37.031, Mart ayında ise 34.262 vatandaşımızın halen tramvay, otobüs vb. toplu taşıma araçlarını kullandıkları belirlenmiştir. Bu durum kendileri açısından tehlike arz etmektedir.    Bizler için değerli olan büyüklerimizin, kendi sağlıkları ve güvenlikleri için zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve toplu ulaşım araçlarını kullanmamaları, Koronavirus riskine karşı 14 kuralına harfiyen uymaları konusunda hassasiyet gösterilmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir. "

Kocaeli Valiliği koronavirüsün yaşlı kişiler için daha fazla tehlike oluşturduğuna dair bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

 

"Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak zaman içinde birçok ülkeye yayılım gösteren yeni Koronavirus (Covid-19) Hastalığı nedeniyle ülkemiz genelinde vatandaşlarımızın sağlığı için çeşitli tedbirler alınmaktadır. COVİD-19 enfeksiyonu ile ilgili şimdiye kadar edinilen bilgilere göre, özellikle 65 yaş ve üstü olan vatandaşlarımızın hastalanma ve ciddi semptomlar geliştirme riski altında olduğu görülmüştür. 

 

Valiliğimiz tarafından yapılan tespitlere göre yukarıdaki riskli grupta yer alan vatandaşlarımızdan Şubat ayında günde ortalama 37.031, Mart ayında ise 34.262 vatandaşımızın halen tramvay, otobüs vb. toplu taşıma araçlarını kullandıkları belirlenmiştir. Bu durum kendileri açısından tehlike arz etmektedir. 

 

Bizler için değerli olan büyüklerimizin, kendi sağlıkları ve güvenlikleri için zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve toplu ulaşım araçlarını kullanmamaları, Koronavirus riskine karşı 14 kuralına harfiyen uymaları konusunda hassasiyet gösterilmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.