VANİLYA MUTFAK AÇILDI

Ekonomi 30.10.2017 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VANİLYA MUTFAK AÇILDI

İlçemizin gençlerinden sevilen gençlerinden birisi olan ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Kübra Öz ile Ablası Mine Özdemir, uzun zamandır hayalini kurdukları Vanilya Mutfak isimli dükkanlarını, önceki gün görkemli bir açılışla hayata geçirdiler. Açılışta bir araya gelen CHP'liler, Kübra Öz ve ablasını yalnız bırakmadılar

CHP'LİLER ÖZ'Ü YALNIZ BIRAKMADI İlçemiz Gölcük, geçtiğimiz hafta sonu yeni bir mekan ile daha tanıştı. İşletmeciliğini Kübra Öz ve Mine Özdemir'in yapacağı Vanilya Mutfak, Kavaklı Mahallesi Şehit Oktay Gümüş Caddesi (Orman İşletme Müdürlüğü arkası) Karadeniz Apartmanı altında, görkemli bir katılımla açıldı. Vanilya Mutfak'ın açılışına katılan, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP ilçe Örgütleri ve bazı Meclis üyeleri ile Öz ve Özdemir'in dostları, mekan sahiplerini yalnız bırakmayarak, bu mutlu günlerinde yanlarında oldular. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Vanilya Mutfak'ın açılışa özel ikramları afiyetle yendi.   FAVORİ YEMEKLERİ KAPSALON Kübra Öz ve ablası Mine Özdemir'in hizmete açacağı Vanilya Mutfak yemek salonun sloganı “Tek Rakibimiz Annemiz” olacak. Vanilya Mutfak'ta favori yemek ise geleceğin bir numaralı fastfoodu olarak aday gösterilen Kapsalon. Kapsalon adlı yemek, yurtdışında Türkler tarafından bulunmuş olan, Türk damak tadına yatkın ve geleceğin bir numaralı fastfoodu olmaya aday bir yiyecek. Vanilya Mutfak'ta ayrıca, paket servisleri Yemek Termosu ile yapılacak. Ev yemelerinin her çeşidini bulabileceğiniz Vanilya Mutfak'ta her tülü aoeratif yiyecek de bulmanız mümkün olacak. Vanilya Mutfak sahiplerinin hedef kitlesi, öğrenciler ve öğretmenler ile Elitt kişiler olacak. 
İlçemizin gençlerinden sevilen gençlerinden birisi olan ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Kübra Öz ile Ablası Mine Özdemir, uzun zamandır hayalini kurdukları Vanilya Mutfak isimli dükkanlarını, önceki gün görkemli bir açılışla hayata geçirdiler. Açılışta bir araya gelen CHP'liler, Kübra Öz ve ablasını yalnız bırakmadılar

CHP'LİLER ÖZ'Ü YALNIZ BIRAKMADI
İlçemiz Gölcük, geçtiğimiz hafta sonu yeni bir mekan ile daha tanıştı. İşletmeciliğini Kübra Öz ve Mine Özdemir'in yapacağı Vanilya Mutfak, Kavaklı Mahallesi Şehit Oktay Gümüş Caddesi (Orman İşletme Müdürlüğü arkası) Karadeniz Apartmanı altında, görkemli bir katılımla açıldı. Vanilya Mutfak'ın açılışına katılan, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP ilçe Örgütleri ve bazı Meclis üyeleri ile Öz ve Özdemir'in dostları, mekan sahiplerini yalnız bırakmayarak, bu mutlu günlerinde yanlarında oldular. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Vanilya Mutfak'ın açılışa özel ikramları afiyetle yendi.  
FAVORİ YEMEKLERİ KAPSALON
Kübra Öz ve ablası Mine Özdemir'in hizmete açacağı Vanilya Mutfak yemek salonun sloganı “Tek Rakibimiz Annemiz” olacak. Vanilya Mutfak'ta favori yemek ise geleceğin bir numaralı fastfoodu olarak aday gösterilen Kapsalon. Kapsalon adlı yemek, yurtdışında Türkler tarafından bulunmuş olan, Türk damak tadına yatkın ve geleceğin bir numaralı fastfoodu olmaya aday bir yiyecek. Vanilya Mutfak'ta ayrıca, paket servisleri Yemek Termosu ile yapılacak. Ev yemelerinin her çeşidini bulabileceğiniz Vanilya Mutfak'ta her tülü aoeratif yiyecek de bulmanız mümkün olacak. Vanilya Mutfak sahiplerinin hedef kitlesi, öğrenciler ve öğretmenler ile Elitt kişiler olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.