LASTİK İŞ
ismail

VATANINA MİLLETİNE BAĞLI GENÇLER

Gündem 13.03.2018 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANINA MİLLETİNE BAĞLI GENÇLER

İstiklal Marşımızın kabulünün 97.yıldönümünde, KYK Gölcük Yurdu Öğrencileri, Şair Mehmet Akif Ersoy’u hazırladıkları koreografi gösterisinin ardından, İstiklal Marşı’nı okuyarak andılar.

KYK Gölcük Yurdu Öğrencileri,İstiklal Marşımızın kabulünün 97.yıldönümünde,Şair Mehmet Akif Ersoy’u hazırladıkları koreografi gösterisinin ardından İstiklal Marşı’nı okuyarak anma programı düzenledi. Gölcük Yurt Müdürü Çalgan İstiklal Savaşı’nın kederli günlerinde Afyon kayıp edilmiş İzmir işgal edilmiş Bursa düşmüş bir asırlık Türkiye tarihinde ilk defa Türkiye’nin  mukaddes toprağına düşman orduları girmiştir Türk milleti belki de tarihinin en karanlık günlerini yaşarken bu denli bir ortamda yazılan istiklal marşımız “KORKMA” sesleri ile başlar buradaki korkma kelimesi sıradan bir korku değil şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmuş aziz vatanımızın kaybedilme endişesinin büyük bir şairin bu duyguyu kalbinde hmesidir. Üniversite öğrencilerimizin vatanına milletine ve istiklali ne bağlı bir şekilde yetiştiğini ve vatan namustur bilincinde hareket edip ülkesini sahipsiz bırakmayacağını tüm kalbi duygularıyla inandığını dile getirdi.
İstiklal Marşımızın kabulünün 97.yıldönümünde, KYK Gölcük Yurdu Öğrencileri, Şair Mehmet Akif Ersoy’u hazırladıkları koreografi gösterisinin ardından, İstiklal Marşı’nı okuyarak andılar.
KYK Gölcük Yurdu Öğrencileri,İstiklal Marşımızın kabulünün 97.yıldönümünde,Şair Mehmet Akif Ersoy’u hazırladıkları koreografi gösterisinin ardından İstiklal Marşı’nı okuyarak anma programı düzenledi.
Gölcük Yurt Müdürü Çalgan İstiklal Savaşı’nın kederli günlerinde Afyon kayıp edilmiş İzmir işgal edilmiş Bursa düşmüş bir asırlık Türkiye tarihinde ilk defa Türkiye’nin  mukaddes toprağına düşman orduları girmiştir Türk milleti belki de tarihinin en karanlık günlerini yaşarken bu denli bir ortamda yazılan istiklal marşımız “KORKMA” sesleri ile başlar buradaki korkma kelimesi sıradan bir korku değil şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmuş aziz vatanımızın kaybedilme endişesinin büyük bir şairin bu duyguyu kalbinde hmesidir. Üniversite öğrencilerimizin vatanına milletine ve istiklali ne bağlı bir şekilde yetiştiğini ve vatan namustur bilincinde hareket edip ülkesini sahipsiz bırakmayacağını tüm kalbi duygularıyla inandığını dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.