''VATANDAŞ BU KEZ SAADET DİYECEK''

Asayiş 10.01.2019 - 18:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''VATANDAŞ BU KEZ SAADET DİYECEK''

10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladılar. Başkan Bay “Poşet paralı oldu. 25 krş. poşet parası ile yatıp kalmaya başladık. Bir çok ürüne zam yapıldı. Yapılmaya devam ediyor. Ama ilk kez hanımlara dokunan bir şey oldu. Hanımların sesi çıkmaya başladı. Bu da bizler için sevindirici. Vatandaş Saadet partisine inanıyor. Bu kez Türkiye’nin geleceği için Çare Saadet diyecekler”dedi.

10 Ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında ilçemizde birçok etkinlikler düzenledi.  Gölcük Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Saadet Partisi Kocaeli il başkan Yardımcısı Nihat Yıldız, Saadet Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay ve parti yönetimi  gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladılar.   GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Yapılan ziyarette Saadet Partisi il Başkan yardımcısı Nihat Yıldız; “çok zor şartlar altında yazın sıcağında kışın çamurlu günlerine aldırış etmeden, gece demeden, gündüz demeden, görevini devam eden, özellikle bu dönemde özgürlüğü olmayan çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum. Sizler çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Halkın sesi ve kulağı olarak kamuoyunu aydınlatıyorsunuz. Bu çok önemli bir görevdir” dedi. SEÇİME HAZIRIZ Siyasi çalışmalarını değerlendiren Yıldız “Yerel seçime az bir süre kaldı. Bizler Saadet Partisi olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Aday konusu ise çok değerli ve çok iyi adaylarımız var. ak Partinin adayları açıklandıktan sonra bizim adayımızda açıklanacak. Zaten biz saadet partisi olarak seçimden seçime değil her zaman halkımızın içinde ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki bu seçimde Saadet Patisi yaptığı bu çalışmaların neticesinde çok iyi bir sonuç alacaktır” şeklinde konuştu. Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay “10 Ocak çalışan gazetecileri günününüz kutlu olsun. Basın bizler için çok değerli. Her zaman bizlerin yanındasınız. Biz kadın kolları olarak yerel seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aday belirleme süreci Ocak ortasında bitecek. Partimizin aday ile birlikte sokaklarda olacağız” dedi. ÜLKE GÜNDEMİNE YETİŞMEK ÇOK ZOR Başkan Bay “Ülkemizde gündemi yakalamakta zorlanıyoruz. Her an gündem değişiyordu. İktidar partisi seçim sürecinde vatandaşa vaadler dağıtmaya başladı. Halkımız artık iktidar partisinden bıktı. Belediye Başkan adaylarını Cumhurbaşkanı açıklıyor. Seçimi almaktan korkuyorlar” dedi. POŞET ÜLKE GÜNDEMİ OLDU Poşetin ücretli yapılmasına da değinen Bay “Poşet paralı oldu. 25 krş. poşet parası ile yatıp kalmaya başladık. Bir çok ürüne zam yapıldı. Yapılmaya devam ediyor. Ama ilk kez hanımlara dokunan bir şey oldu. Hanımların sesi çıkmaya başladı. Bu da bizler için sevindirici. Vatandaş Saadet partisine inanıyor. Bu kez Çare Saadet diyecekler”dedi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladılar. Başkan Bay “Poşet paralı oldu. 25 krş. poşet parası ile yatıp kalmaya başladık. Bir çok ürüne zam yapıldı. Yapılmaya devam ediyor. Ama ilk kez hanımlara dokunan bir şey oldu. Hanımların sesi çıkmaya başladı. Bu da bizler için sevindirici. Vatandaş Saadet partisine inanıyor. Bu kez Türkiye’nin geleceği için Çare Saadet diyecekler”dedi.

10 Ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında ilçemizde birçok etkinlikler düzenledi.  Gölcük Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Saadet Partisi Kocaeli il başkan Yardımcısı Nihat Yıldız, Saadet Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay ve parti yönetimi  gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladılar.  

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Yapılan ziyarette Saadet Partisi il Başkan yardımcısı Nihat Yıldız; “çok zor şartlar altında yazın sıcağında kışın çamurlu günlerine aldırış etmeden, gece demeden, gündüz demeden, görevini devam eden, özellikle bu dönemde özgürlüğü olmayan çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum. Sizler çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Halkın sesi ve kulağı olarak kamuoyunu aydınlatıyorsunuz. Bu çok önemli bir görevdir” dedi.

SEÇİME HAZIRIZ
Siyasi çalışmalarını değerlendiren Yıldız “Yerel seçime az bir süre kaldı. Bizler Saadet Partisi olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Aday konusu ise çok değerli ve çok iyi adaylarımız var. ak Partinin adayları açıklandıktan sonra bizim adayımızda açıklanacak. Zaten biz saadet partisi olarak seçimden seçime değil her zaman halkımızın içinde ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki bu seçimde Saadet Patisi yaptığı bu çalışmaların neticesinde çok iyi bir sonuç alacaktır” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay “10 Ocak çalışan gazetecileri günününüz kutlu olsun. Basın bizler için çok değerli. Her zaman bizlerin yanındasınız. Biz kadın kolları olarak yerel seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aday belirleme süreci Ocak ortasında bitecek. Partimizin aday ile birlikte sokaklarda olacağız” dedi.

ÜLKE GÜNDEMİNE YETİŞMEK ÇOK ZOR
Başkan Bay “Ülkemizde gündemi yakalamakta zorlanıyoruz. Her an gündem değişiyordu. İktidar partisi seçim sürecinde vatandaşa vaadler dağıtmaya başladı. Halkımız artık iktidar partisinden bıktı. Belediye Başkan adaylarını Cumhurbaşkanı açıklıyor. Seçimi almaktan korkuyorlar” dedi.

POŞET ÜLKE GÜNDEMİ OLDU
Poşetin ücretli yapılmasına da değinen Bay “Poşet paralı oldu. 25 krş. poşet parası ile yatıp kalmaya başladık. Bir çok ürüne zam yapıldı. Yapılmaya devam ediyor. Ama ilk kez hanımlara dokunan bir şey oldu. Hanımların sesi çıkmaya başladı. Bu da bizler için sevindirici. Vatandaş Saadet partisine inanıyor. Bu kez Çare Saadet diyecekler”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.