LASTİK İŞ

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Gölcük 02.10.2017 - 11:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yeniden düzenleme çalışmalarına başlanılan ve prestij cadde özelliği kazandırılacak olan Değirmendere Ahmet Akyüz Caddesinde çalışmaları yerinde inceleyip esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bilgi aldı. Bölge esnafı çalışmalar dolayısıyla Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.

Esnafla ve sokaktaki vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgiler vererek, Gölcük'ü daha yaşanır ve modern bir kent haline getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.  Araç Yolu Asfalt Olacak İncelemeler sırasında Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Başkan Ellibeş'e eşlik etti. Gölcük Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından yeni düzenlemeye alınan Değirmendere Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddesin'in prestij cadde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Prestij Caddesinin yayaların kullandığı alanda granit kaplama çalışmaları tamamlandığında, araçların işlediği alanda asfaltlama çalışmalarına geçilecek.  Projelerimiz Artarak Devam Edecek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Prestij Caddeleri'nin esnafın, odanın fikri alınarak ortak bir karar ve birliktelikle yapıldığına dikkat çeken Başkan Ellibeş, “Çok kısa bir sürede çalışmalar tamamlanıp Ahmet Akyüz Caddesi tekrar hizmete açılacaktır. Projelerimiz artarak devam edecek. İlçe esnafımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçemize güzel bir cadde daha kazandırıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hemşerilerimizin hoşgörüsüne sığınarak anlayış bekliyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yeniden düzenleme çalışmalarına başlanılan ve prestij cadde özelliği kazandırılacak olan Değirmendere Ahmet Akyüz Caddesinde çalışmaları yerinde inceleyip esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bilgi aldı. Bölge esnafı çalışmalar dolayısıyla Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.

Esnafla ve sokaktaki vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgiler vererek, Gölcük'ü daha yaşanır ve modern bir kent haline getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. 
Araç Yolu Asfalt Olacak
İncelemeler sırasında Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Başkan Ellibeş'e eşlik etti. Gölcük Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından yeni düzenlemeye alınan Değirmendere Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddesin'in prestij cadde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Prestij Caddesinin yayaların kullandığı alanda granit kaplama çalışmaları tamamlandığında, araçların işlediği alanda asfaltlama çalışmalarına geçilecek. 
Projelerimiz Artarak Devam Edecek
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Prestij Caddeleri'nin esnafın, odanın fikri alınarak ortak bir karar ve birliktelikle yapıldığına dikkat çeken Başkan Ellibeş, “Çok kısa bir sürede çalışmalar tamamlanıp Ahmet Akyüz Caddesi tekrar hizmete açılacaktır. Projelerimiz artarak devam edecek. İlçe esnafımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçemize güzel bir cadde daha kazandırıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hemşerilerimizin hoşgörüsüne sığınarak anlayış bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.