“VATANDAŞ FAKİRLEŞMEYE DEVAM EDİYOR”

Asayiş 09.08.2018 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“VATANDAŞ FAKİRLEŞMEYE DEVAM EDİYOR”

Haftalık olağan toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ekonomik sürece değinerek; "Vatandaş fakirleşmeye devam ediyor. 16 yıldır ülkeyi yönetenler elimizde bulunan ve ekonomiye can veren öz varlıklarımızı satarak bu sonucu hazırlamışlardır. Vatandaştan fedakarlık bekleyen hükümet yetkilileri israfa devam etmektedirler" dedi.

Yİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, haftalık olağan toplantıda gündem değerlendirmesinde bulunarak, Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten Başkan Aynacı; "Durdurulamayan döviz kuru, ABD'nin sergilediği tehdit vari tutum, ülkemizi sarsan terör eylemleri. Öncelikle Yüksekovada PKK'lı hainlerin  yaptığı saldırı sonucu şehit olan 11 aylık Bedirhan bebek ve asker eşi Nurcan Karakayaya Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi. "Türk tehdit edilmez” Aynacı, ABD li yetkililerin Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri için kullandığı uslubu şiddetle kınadığını belirterek; "siyasi bir görüş farklılığı gözetmeksizin devletimizin ve hükümetin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. ABD unutmasın ki Türk tehdit edilmez. Tehditlere boyun eğmez" dedi. "Vatandaş fakirleşmeye devam ediyor” Son zamanlarda önemli ölçüde yaşanan ekonomik sorunlara da değinen Başkan Aynacı; "Türk lirasının her geçen gün diğer ülke paraları karşısında değer kaybetmektedir. Enflasyon oranlarının yükselmesi ve peş peşe gelen zamlar ile birlikte sokakta ticaretin durma noktasına geldiğini görüyoruz. Vatandaş fakirleşmeye devam ediyor. 16 yıldır ülkeyi yönetenler elimizde bulunan ve ekonomiye can veren öz varlıklarımızı satarak bu sonucu hazırlamışlardır. Üretim ekonomisinden tüketim ekonomisine geçerek mevcut katma değeri yok etmişlerdir. Kazandığından çok daha fazlasını harcayan bir toplum oluşturulmuştur. Her geçen gün borçlanan ve hesabında açık veren bir ekonomi  sonucunda ülke bu noktaya gelmiştir. Vatandaştan fedakarlık bekleyen hükümet yetkilileri israfa devam etmektedirler. Durum böyle olunca paramız değer kaybetmeye devam edecektir. Taki tekrar üreten bir ülke olana kadar. Malesef aylar öncesinden biz bu kötü gidişe dikkat çekmek istesekte, bazı odaklar bizi hainlik ve felaket tellallığı ile suçlamıştır. İstemeyerek olsa da haklı çıktık" diye konuştu. Kurultay sonrası güçlü yönetim İYİ Parti olarak yorulmadan bıkmadan bu memleket için siyaset yapmaya devam edeceğiz ve doğruları her ortamda cesurca söyleceğiz. 16 yıldır ülkeyi bu hale getirenlerİ önce yerel seçimlerde değiştirip ardından yapıcı muhalefet ile üretim ekonomisine zorlayacağız. Değerli basın mensubları, 12 Ağustos Pazar günü yapılacak olan olağan üstü kurultayımızın ardından daha güçlü bir yönetim ile tekrar sokağa inip aziz milletimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" diyerek açıklamalrını tamamladı.
Haftalık olağan toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ekonomik sürece değinerek; "Vatandaş fakirleşmeye devam ediyor. 16 yıldır ülkeyi yönetenler elimizde bulunan ve ekonomiye can veren öz varlıklarımızı satarak bu sonucu hazırlamışlardır. Vatandaştan fedakarlık bekleyen hükümet yetkilileri israfa devam etmektedirler" dedi.

Yİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, haftalık olağan toplantıda gündem değerlendirmesinde bulunarak, Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten Başkan Aynacı; "Durdurulamayan döviz kuru, ABD'nin sergilediği tehdit vari tutum, ülkemizi sarsan terör eylemleri. Öncelikle Yüksekovada PKK'lı hainlerin  yaptığı saldırı sonucu şehit olan 11 aylık Bedirhan bebek ve asker eşi Nurcan Karakayaya Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.

"Türk tehdit edilmez”
Aynacı, ABD li yetkililerin Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri için kullandığı uslubu şiddetle kınadığını belirterek; "siyasi bir görüş farklılığı gözetmeksizin devletimizin ve hükümetin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. ABD unutmasın ki Türk tehdit edilmez. Tehditlere boyun eğmez" dedi.

"Vatandaş fakirleşmeye devam ediyor”
Son zamanlarda önemli ölçüde yaşanan ekonomik sorunlara da değinen Başkan Aynacı; "Türk lirasının her geçen gün diğer ülke paraları karşısında değer kaybetmektedir. Enflasyon oranlarının yükselmesi ve peş peşe gelen zamlar ile birlikte sokakta ticaretin durma noktasına geldiğini görüyoruz. Vatandaş fakirleşmeye devam ediyor. 16 yıldır ülkeyi yönetenler elimizde bulunan ve ekonomiye can veren öz varlıklarımızı satarak bu sonucu hazırlamışlardır. Üretim ekonomisinden tüketim ekonomisine geçerek mevcut katma değeri yok etmişlerdir. Kazandığından çok daha fazlasını harcayan bir toplum oluşturulmuştur. Her geçen gün borçlanan ve hesabında açık veren bir ekonomi  sonucunda ülke bu noktaya gelmiştir. Vatandaştan fedakarlık bekleyen hükümet yetkilileri israfa devam etmektedirler. Durum böyle olunca paramız değer kaybetmeye devam edecektir. Taki tekrar üreten bir ülke olana kadar. Malesef aylar öncesinden biz bu kötü gidişe dikkat çekmek istesekte, bazı odaklar bizi hainlik ve felaket tellallığı ile suçlamıştır. İstemeyerek olsa da haklı çıktık" diye konuştu.

Kurultay sonrası güçlü yönetim
İYİ Parti olarak yorulmadan bıkmadan bu memleket için siyaset yapmaya devam edeceğiz ve doğruları her ortamda cesurca söyleceğiz. 16 yıldır ülkeyi bu hale getirenlerİ önce yerel seçimlerde değiştirip ardından yapıcı muhalefet ile üretim ekonomisine zorlayacağız. Değerli basın mensubları, 12 Ağustos Pazar günü yapılacak olan olağan üstü kurultayımızın ardından daha güçlü bir yönetim ile tekrar sokağa inip aziz milletimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" diyerek açıklamalrını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.