LASTİK İŞ
ismail

''VATANDAŞ İLE KURUMLAR ARASINDA KÖPRÜ OLDUM''

Gölcük 20.09.2018 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''VATANDAŞ İLE KURUMLAR ARASINDA KÖPRÜ OLDUM''

Yerel seçimlere kısa bir süre kala mahallelerde muhtar adayları bir bir açıklanmaya başlarken, Gölcük Deniz Evler Mahallesi Muhtarı Ayşe Kaba, yeniden aday olduğunu açıkladı. Kaba “ Mahalle muhtarı olduktan sonra aktif görevlerim hız kesmeden vatandaşlara hizmet vermeye gayret ediyorum. Bu görevim kapsamında her zaman vatandaşlar ile resmi daireler arasında bir köprü oldum. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözümü için ilgili makamlara ileterek ve bu sıkıntının çözümü için işin takipçisi oldum” dedi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala mahallelerde muhtar adayları bir bir açıklanmaya başlarken, Gölcük Deniz Evler Mahallesi Muhtarı Ayşe Kaba, kendini kısa bir şekilde tanıtarak aday olduğunu açıkladı. Gölcük Deniz Evleri Mahallesi Muhtarı Ayşe Kaba; “Uzun zamandan beri Deniz evler Mahallesinde ikamet ediyorum. Evli 2 çocuk annesiyim. Ben muhtarlık görevi öncesinde her zaman toplum içerisinde aktif görevler aldım. Okul aile birliği başkanı gibi çeşitli görevlerde bulundum. Bu görevlerim devam ederken 2014 yerel seçimlerinde Mahalleme daha iyi hizmet vermek için Muhtar adayı oldum. Seçimlerde mahallemizin sakinlerinin destekleri ve oyları ile muhtar oldum.  VATANDAŞ İLE KURUM ARASINDA KÖPRÜ OLDUM Mahalle muhtarı olduktan sonra aktif görevlerim hız kesmeden vatandaşlara hizmet vermeye gayret ediyorum. Bu görevim kapsamında her zaman vatandaşlar ile resmi daireler arasında bir köprü oldum. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözümü için ilgili makamlara ileterek ve bu sıkıntının çözümü için işin takipçisi oldum. Muhtarlık duygusu kelimelerle anlatılmaz. Çünkü mahalle sakinlerinin acısıyla tatlısıyla birlikte olmak, sıkıntılarını paylaşmak yani kısacası bir aile olmak demektir. Bu insanlar için en güzel bir duygudur. Bizim amacımızda vatandaşlara el uzatmak, dertlerine ortak olmak ve bu dertlere çözüm arayıp bulmak kadar güzel bir duygu olamaz. İnsanın sıkıntısına çözüm bulunduğunda bir hayır duası bizler için dünyalara bedeldir.  DERE İSLAH EDİLDİ Benim Mahallem için çok önemli bir iki projem vardı. Birinci projem Deniz Evler Mahallesi Gümüş Pala Caddesi ve çelebi caddesinde yaya kaldırımı yoktu. Bu caddelerin üzerinde yaya kaldırımı yapılması için Belediyemize bilgi verdim. Belediye yetkililerimiz bu bilgileri dikkate alarak bu cadde üzerinde çalışma yaparak yaya yolunu yaptılar. Her yağmurda Beyoğlu deresinden gelen su mahalleye zarar verecek diye korkular içinde yaşıyorduk. Çünkü geçmiş dönemlerde dere taştı mahalle de bulunan evler su altında kaldılar. Yine belediyemizin başarılı çalışmaları ile derenin istinat duvarını yükselterek bu tehlikeyi ortadan kaldırdılar. Buna benzer birçok çalışmalar yapıldı. MAHALLEMİZE OKUL İSTİYORUZ Benim en büyük projem ise Deniz Evlerde bulunan okulumuzun yenilenmesidir. Tabi ki bunu biz muhtarlar yapamıyoruz. Böyle bir bütçemiz yoktur. Biz sadece aracı olarak yetkililerimize bilgi vermektir. Şu anda mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkılan binalar ve bu yıkılan binaların enkazları kaldırmak ve gerekli temizliği ile uğraşıyoruz. Kentsel dönüşümün ardından sonra hayalim olan Deniz Evler İlkokulunun yeniden yapılması için gerekli yetkili mercilere ulaşmak için gayret göstereceğim. Aynı zamanda mahallemiz için bir cami yapılması için gerekli çalışmalarımız başladı. Bu projelerin gerçekleşmesi için var gücümle işin takipçisi olacağım. Bu duygu ve düşüncelerimle ben bu ikinci dönem mahallemize hizmet için tekrar adaylığımı açıklıyor ve mahallemizin sakinlerinden destek bekliyorum” dedi. Fahri Haner    
Yerel seçimlere kısa bir süre kala mahallelerde muhtar adayları bir bir açıklanmaya başlarken, Gölcük Deniz Evler Mahallesi Muhtarı Ayşe Kaba, yeniden aday olduğunu açıkladı. Kaba “ Mahalle muhtarı olduktan sonra aktif görevlerim hız kesmeden vatandaşlara hizmet vermeye gayret ediyorum. Bu görevim kapsamında her zaman vatandaşlar ile resmi daireler arasında bir köprü oldum. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözümü için ilgili makamlara ileterek ve bu sıkıntının çözümü için işin takipçisi oldum” dedi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala mahallelerde muhtar adayları bir bir açıklanmaya başlarken, Gölcük Deniz Evler Mahallesi Muhtarı Ayşe Kaba, kendini kısa bir şekilde tanıtarak aday olduğunu açıkladı.
Gölcük Deniz Evleri Mahallesi Muhtarı Ayşe Kaba; “Uzun zamandan beri Deniz evler Mahallesinde ikamet ediyorum. Evli 2 çocuk annesiyim. Ben muhtarlık görevi öncesinde her zaman toplum içerisinde aktif görevler aldım. Okul aile birliği başkanı gibi çeşitli görevlerde bulundum. Bu görevlerim devam ederken 2014 yerel seçimlerinde Mahalleme daha iyi hizmet vermek için Muhtar adayı oldum. Seçimlerde mahallemizin sakinlerinin destekleri ve oyları ile muhtar oldum. 

VATANDAŞ İLE KURUM ARASINDA KÖPRÜ OLDUM
Mahalle muhtarı olduktan sonra aktif görevlerim hız kesmeden vatandaşlara hizmet vermeye gayret ediyorum. Bu görevim kapsamında her zaman vatandaşlar ile resmi daireler arasında bir köprü oldum. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözümü için ilgili makamlara ileterek ve bu sıkıntının çözümü için işin takipçisi oldum. Muhtarlık duygusu kelimelerle anlatılmaz. Çünkü mahalle sakinlerinin acısıyla tatlısıyla birlikte olmak, sıkıntılarını paylaşmak yani kısacası bir aile olmak demektir. Bu insanlar için en güzel bir duygudur. Bizim amacımızda vatandaşlara el uzatmak, dertlerine ortak olmak ve bu dertlere çözüm arayıp bulmak kadar güzel bir duygu olamaz. İnsanın sıkıntısına çözüm bulunduğunda bir hayır duası bizler için dünyalara bedeldir. 

DERE İSLAH EDİLDİ
Benim Mahallem için çok önemli bir iki projem vardı. Birinci projem Deniz Evler Mahallesi Gümüş Pala Caddesi ve çelebi caddesinde yaya kaldırımı yoktu. Bu caddelerin üzerinde yaya kaldırımı yapılması için Belediyemize bilgi verdim. Belediye yetkililerimiz bu bilgileri dikkate alarak bu cadde üzerinde çalışma yaparak yaya yolunu yaptılar. Her yağmurda Beyoğlu deresinden gelen su mahalleye zarar verecek diye korkular içinde yaşıyorduk. Çünkü geçmiş dönemlerde dere taştı mahalle de bulunan evler su altında kaldılar. Yine belediyemizin başarılı çalışmaları ile derenin istinat duvarını yükselterek bu tehlikeyi ortadan kaldırdılar. Buna benzer birçok çalışmalar yapıldı.

MAHALLEMİZE OKUL İSTİYORUZ
Benim en büyük projem ise Deniz Evlerde bulunan okulumuzun yenilenmesidir. Tabi ki bunu biz muhtarlar yapamıyoruz. Böyle bir bütçemiz yoktur. Biz sadece aracı olarak yetkililerimize bilgi vermektir. Şu anda mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkılan binalar ve bu yıkılan binaların enkazları kaldırmak ve gerekli temizliği ile uğraşıyoruz. Kentsel dönüşümün ardından sonra hayalim olan Deniz Evler İlkokulunun yeniden yapılması için gerekli yetkili mercilere ulaşmak için gayret göstereceğim. Aynı zamanda mahallemiz için bir cami yapılması için gerekli çalışmalarımız başladı. Bu projelerin gerçekleşmesi için var gücümle işin takipçisi olacağım. Bu duygu ve düşüncelerimle ben bu ikinci dönem mahallemize hizmet için tekrar adaylığımı açıklıyor ve mahallemizin sakinlerinden destek bekliyorum” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.