LASTİK İŞ

VATANDAŞ İSTEDİ BAŞKAN YAPTI

13.07.2015 - 20:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VATANDAŞ İSTEDİ BAŞKAN YAPTI

19 Mayıs Caddesi Üzerinde Bulunan Engelsiz yaşam merkezinin bulunduğu alanda Parkomat kaldırılılarak park yasağı geliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Yolun dar olması nedeni ile sıkışan trafik nedeni ile sık sık tartışma yaşanıyordu. Vatandaşların talebi doğrultusunda park yasağı getirdik”dedi.  19 Mayıs caddesinde trafiği aksattığı için paralı otopark kaldırıldı. Otopark nedeni ile sık, sık trafiğin sıkışması ve sürücüler arasında yaşanan tartışmalar sonra konuya el atan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş cadde üzerinde bulunan ücretli otoparkın kaldırılması yönünde çalışma başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Zabıta Müdürü İrfan Çavuş,  trafiği rahatlatmak için cadde üzerinde inceleme yaptı. PARK YASAĞI GELİYOR Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Prestij sokak çalışmasının ardından sokak biraz daraldı. Kanarya sokak girişinden itibaren sağ tarafa park yasağı koyduk. Ancak sol tarafta parkomat uygulaması vardı. Bununla ilgili UKOME’ye yazı yazdık. Yazı sonucu geldikten sonra Fatih Caddesine kadar park yasağı gelecek. Yolun dar olması nedeni ile sıkışan trafik nedeni ile sık sık tartışma yaşanıyordu. Vatandaşların talebi doğrultusunda park yasağı getirdik”dedi
19 Mayıs Caddesi Üzerinde Bulunan Engelsiz yaşam merkezinin bulunduğu alanda Parkomat kaldırılılarak park yasağı geliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Yolun dar olması nedeni ile sıkışan trafik nedeni ile sık sık tartışma yaşanıyordu. Vatandaşların talebi doğrultusunda park yasağı getirdik”dedi.

 19 Mayıs caddesinde trafiği aksattığı için paralı otopark kaldırıldı. Otopark nedeni ile sık, sık trafiğin sıkışması ve sürücüler arasında yaşanan tartışmalar sonra konuya el atan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş cadde üzerinde bulunan ücretli otoparkın kaldırılması yönünde çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Zabıta Müdürü İrfan Çavuş,  trafiği rahatlatmak için cadde üzerinde inceleme yaptı.

PARK YASAĞI GELİYOR

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Prestij sokak çalışmasının ardından sokak biraz daraldı. Kanarya sokak girişinden itibaren sağ tarafa park yasağı koyduk. Ancak sol tarafta parkomat uygulaması vardı. Bununla ilgili UKOME’ye yazı yazdık. Yazı sonucu geldikten sonra Fatih Caddesine kadar park yasağı gelecek. Yolun dar olması nedeni ile sıkışan trafik nedeni ile sık sık tartışma yaşanıyordu. Vatandaşların talebi doğrultusunda park yasağı getirdik”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.