LASTİK İŞ

VATANDAŞ SEPAŞ'TAN ŞİKAYETÇİ

Ekonomi 21.01.2019 - 10:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞ SEPAŞ'TAN ŞİKAYETÇİ

Sepaş Elektrik faturası 1.500 TL, 298 TL’si dağıtım bedeli

BU NEDİR SEPAŞ? SEPAŞ’tan enerji alan aboneler isyan ediyor. Dağıtım bedeli adı altında alınan paralar neyin nesidir diye soruyorlar. Vatandaş biz SEPAŞ’tan elektrik alıyoruz, karşılığını da ödüyoruz. Bu dağıtım bedeli de neyin nesidir? Zaten elektriği alıp parasını ödüyoruz. Yoksa şu dağıtım bedeli dedikleri kayıp kaçak parası olmasın? Eğer öyleyse hırsızın kullandığı elektrik parasını namuslu vatandaşa niçin ödetiyorlar? Ayrıca dağıtım bedeli, BTV, Enerji fonu, TRT payı gibi ücretleri de faturanın altına ekleyip topluyor ve KDV alıyorlar. Elektrik bedeli için KDV’ye evet diğerleri için KDV neyin nesi? Bütün bunları bilmek istiyoruz. Vatandaş bir gün dahi geciktirse faiz alan SEPAŞ bir süre sonra elektriği kesebiliyor ise hizmetini de yaparken vatandaşı mağdur etmeden yapmalı.
Sepaş Elektrik faturası 1.500 TL, 298 TL’si dağıtım bedeli

BU NEDİR SEPAŞ?

SEPAŞ’tan enerji alan aboneler isyan ediyor. Dağıtım bedeli adı altında alınan paralar neyin nesidir diye soruyorlar. Vatandaş biz SEPAŞ’tan elektrik alıyoruz, karşılığını da ödüyoruz. Bu dağıtım bedeli de neyin nesidir? Zaten elektriği alıp parasını ödüyoruz. Yoksa şu dağıtım bedeli dedikleri kayıp kaçak parası olmasın? Eğer öyleyse hırsızın kullandığı elektrik parasını namuslu vatandaşa niçin ödetiyorlar? Ayrıca dağıtım bedeli, BTV, Enerji fonu, TRT payı gibi ücretleri de faturanın altına ekleyip topluyor ve KDV alıyorlar. Elektrik bedeli için KDV’ye evet diğerleri için KDV neyin nesi? Bütün bunları bilmek istiyoruz. Vatandaş bir gün dahi geciktirse faiz alan SEPAŞ bir süre sonra elektriği kesebiliyor ise hizmetini de yaparken vatandaşı mağdur etmeden yapmalı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.