VATANDAŞ ŞİKAYET ETTİ KAYMAKAM SONUÇLANDIRDI

Gündem 18.02.2020 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞ ŞİKAYET ETTİ KAYMAKAM SONUÇLANDIRDI

Yeni Gölcük Gazetesinin geçtiğimiz günlerde vatandaşların şikayeti üzerine “PTT Şubesinden şikayet var” haberi üzerine inceleme başlatan Kaymakam Cengiz Karabulut, vatandaşların mağdur olmaması için Şube çalışanlarının uyarıldığını belirtti.

Yeni Gölcük Gazetesinin “PTT Şubesinden şikayet var”  haberi üzerine inceleme başlatan Kaymakam Cengiz Karabulut, Şube çalışanlarının uyarıldığını belirtti. VATANDAŞIN ŞİKAYETİ DİKKATE ALINDI Geçtiğimiz günlerde vatandaşların şikayeti üzerine gazetemizden duyurduğumuz “PTT den şikayet var” başlıklı haberimizde  Gölcük Merkez Mahallesi Adnan Menderes İş merkezinde PTT şubesini şubesi her sabah geç açılmaya başladı. Vatandaşlar PTT şubesinde işini görmek için saat 8-30 da PTT şubesine geliyorlar. Fakat 8-30 da açılması gereken PTT şubesi daima geç açıldığını belirtiler. Tepli gösteren vatandaşlar şunları dile getirdiler. “Bizler buraya gelerek işlerimizin bitirip başka işlerimize gitmek için sabah saat 8-25 te bulunuyoruz. Fakat saat 8-30 da açılması gereken PTT şubesi daime 10 veya 15 dakika geç açıyorlar. Neden geç açtığınızı sorduğumuzda bizlere bir cevap veren yok. Yetkililerimiz bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Bizlere de yazık bu soğuk havalarda burada beklemememiz için duyarlı olmasını isteriz” şeklinde konuştular. PERSONEL UYARILDI Haberimizi okuyan Kaymakam Cengiz Karabulut başlattığı soruşturma sonrası sonucu gazetemize yazılı olarak gönderdi. Kaymakam Karabulut “PTT Şubesinden şikayet var. Haberi doğrultusunda gerekli incelemeler yapılmış olup; ilgili şube personelinden savunma alınmış. Haberin yayınlandığı gün şube kilidinin arızalanması sebebiyle şubenin geç aşılmak zorunda olduğu belirtilmiştir. Dumlupınar PTT Şubesinin personelleri bir daha geç açılmaması hususunda ayrıca uyarılmış ve takibinin de yapılacağı bildirilmiştir” dedi.
Yeni Gölcük Gazetesinin geçtiğimiz günlerde vatandaşların şikayeti üzerine “PTT Şubesinden şikayet var” haberi üzerine inceleme başlatan Kaymakam Cengiz Karabulut, vatandaşların mağdur olmaması için Şube çalışanlarının uyarıldığını belirtti.

Yeni Gölcük Gazetesinin “PTT Şubesinden şikayet var”  haberi üzerine inceleme başlatan Kaymakam Cengiz Karabulut, Şube çalışanlarının uyarıldığını belirtti.

VATANDAŞIN ŞİKAYETİ DİKKATE ALINDI
Geçtiğimiz günlerde vatandaşların şikayeti üzerine gazetemizden duyurduğumuz “PTT den şikayet var” başlıklı haberimizde  Gölcük Merkez Mahallesi Adnan Menderes İş merkezinde PTT şubesini şubesi her sabah geç açılmaya başladı. Vatandaşlar PTT şubesinde işini görmek için saat 8-30 da PTT şubesine geliyorlar. Fakat 8-30 da açılması gereken PTT şubesi daima geç açıldığını belirtiler. Tepli gösteren vatandaşlar şunları dile getirdiler. “Bizler buraya gelerek işlerimizin bitirip başka işlerimize gitmek için sabah saat 8-25 te bulunuyoruz. Fakat saat 8-30 da açılması gereken PTT şubesi daime 10 veya 15 dakika geç açıyorlar. Neden geç açtığınızı sorduğumuzda bizlere bir cevap veren yok. Yetkililerimiz bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Bizlere de yazık bu soğuk havalarda burada beklemememiz için duyarlı olmasını isteriz” şeklinde konuştular.

PERSONEL UYARILDI
Haberimizi okuyan Kaymakam Cengiz Karabulut başlattığı soruşturma sonrası sonucu gazetemize yazılı olarak gönderdi. Kaymakam Karabulut “PTT Şubesinden şikayet var. Haberi doğrultusunda gerekli incelemeler yapılmış olup; ilgili şube personelinden savunma alınmış. Haberin yayınlandığı gün şube kilidinin arızalanması sebebiyle şubenin geç aşılmak zorunda olduğu belirtilmiştir. Dumlupınar PTT Şubesinin personelleri bir daha geç açılmaması hususunda ayrıca uyarılmış ve takibinin de yapılacağı bildirilmiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.