LASTİK İŞ
ismail

VATANDAŞ VALİ'DEN İŞ İSTİYOR

Gündem 06.11.2018 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞ VALİ'DEN İŞ İSTİYOR

Halk Vali’den iş istiyorVali Hüseyin Aksoy, geçen yıl ekim ayında başlattığı ‘Halk Günü’ toplantılarında şimdiye kadar 520 kişiyi tek tek dinledi. Aradan geçen 1 yıllık süreçte halk Vali Aksoy’dan en çok iş talebinde bulundu.

520 KİŞİYİ DİNLEDİ Vali Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerinin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla 30 Ekim 2017’de başlattığı ve her hafta düzenli olarak pazartesi günleri gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların huzurunu, güvenliğini ve yaşam standartlarının iyileştirilmesini önemsediklerini belirten Vali Aksoy, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getirdi. Kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirten Aksoy, bugüne kadar tüm talepleri kabul etti ve 520 kişiyle tek tek görüştü.   TALİMAT VERDİ Vali Hüseyin Aksoy ile görüşen 520 vatandaşın; 183’ü iş talebinde, 150’si yardım talebinde, 31’i hukuki konularda, 25’i Büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle ilgili konularda, 20’si sağlık konusunda ve 111’i de diğer kurum ve kuruluşlarla olan sorun, talep ve isteklerini iletti. Vali Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine kurumları ile ilgili konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyerek işlemler sonucunda vatandaşların bilgilendirilmesi talimatlarında bulundu.  
Halk Vali’den iş istiyorVali Hüseyin Aksoy, geçen yıl ekim ayında başlattığı ‘Halk Günü’ toplantılarında şimdiye kadar 520 kişiyi tek tek dinledi. Aradan geçen 1 yıllık süreçte halk Vali Aksoy’dan en çok iş talebinde bulundu.

520 KİŞİYİ DİNLEDİ

Vali Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerinin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla 30 Ekim 2017’de başlattığı ve her hafta düzenli olarak pazartesi günleri gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların huzurunu, güvenliğini ve yaşam standartlarının iyileştirilmesini önemsediklerini belirten Vali Aksoy, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getirdi. Kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirten Aksoy, bugüne kadar tüm talepleri kabul etti ve 520 kişiyle tek tek görüştü.

 

TALİMAT VERDİ

Vali Hüseyin Aksoy ile görüşen 520 vatandaşın; 183’ü iş talebinde, 150’si yardım talebinde, 31’i hukuki konularda, 25’i Büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle ilgili konularda, 20’si sağlık konusunda ve 111’i de diğer kurum ve kuruluşlarla olan sorun, talep ve isteklerini iletti. Vali Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine kurumları ile ilgili konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyerek işlemler sonucunda vatandaşların bilgilendirilmesi talimatlarında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.