LASTİK İŞ
ismail

VATANDAŞ YAPILAN İŞTEN MEMNUN

Değirmendere 25.10.2017 - 11:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞ YAPILAN İŞTEN MEMNUN

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yeniden düzenleme çalışmalarına başlanılan ve prestij cadde özelliği kazandırılacak olan Değirmendere Ahmet Akyüz Caddesinde çalışmaları yerinde inceleyip esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bilgi aldı. Bölge esnafı çalışmalar dolayısıyla Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.

Gölcük Belediyesi Değirmendere'de başlattığı Prestif Caddesi Projeleri hızlı bir şekilde sürüyor. Son olarak halk pazarının kurulduğu Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddeleri'nde bir çalışma başlatılmış, bu alanda Cumartesi Pazarı kurulduğu için insanlar bir süre sıkıntı çekmişti. Belediye burada çok hızlı hareket ederek, yolu asfaltladı. 550 metrelik yola, 850 ton asfalt bir günde döküldü. Mithat Gürses Caddesi'nde ise asfaltlama çalışması devam ediyor. O caddede de kısa sürede çalışmalar bitirilecek.   Projemiz Hızlı Bir Şekilde Sürüyor Projeyi yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kısa sürede bu aşamaya gelen ekipleri kutladı. Ellibeş yaptığı açıklamada, “Değirmendere'nin caddelerini güzelleştiriyoruz. Bu noktada Cumartesi Pazarı'nın kurulduğu Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddeleri bizim için çok önemli idi. Geçtiğimiz haftalarda çalışmayı başlatmıştık. Bugün ise hızlı bir şekilde asfaltı dökerek, vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemedik. Projelerimiz hızlı bir şekilde sürecek ve tamamlanacak. İlçemizin tüm caddelerini güzelleştirerek halkımıza hizmeti sürdüreceğiz. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hemşerilerimizin hoşgörüsüne sığınarak anlayış bekliyoruz” dedi.  Cadde üzerinde diğer çalışmaların da hızlı bir şekilde tamamlanması bekleniyor.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yeniden düzenleme çalışmalarına başlanılan ve prestij cadde özelliği kazandırılacak olan Değirmendere Ahmet Akyüz Caddesinde çalışmaları yerinde inceleyip esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bilgi aldı. Bölge esnafı çalışmalar dolayısıyla Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.

Gölcük Belediyesi Değirmendere'de başlattığı Prestif Caddesi Projeleri hızlı bir şekilde sürüyor. Son olarak halk pazarının kurulduğu Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddeleri'nde bir çalışma başlatılmış, bu alanda Cumartesi Pazarı kurulduğu için insanlar bir süre sıkıntı çekmişti. Belediye burada çok hızlı hareket ederek, yolu asfaltladı. 550 metrelik yola, 850 ton asfalt bir günde döküldü. Mithat Gürses Caddesi'nde ise asfaltlama çalışması devam ediyor. O caddede de kısa sürede çalışmalar bitirilecek.  
Projemiz Hızlı Bir Şekilde Sürüyor
Projeyi yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kısa sürede bu aşamaya gelen ekipleri kutladı. Ellibeş yaptığı açıklamada, “Değirmendere'nin caddelerini güzelleştiriyoruz. Bu noktada Cumartesi Pazarı'nın kurulduğu Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddeleri bizim için çok önemli idi. Geçtiğimiz haftalarda çalışmayı başlatmıştık. Bugün ise hızlı bir şekilde asfaltı dökerek, vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemedik. Projelerimiz hızlı bir şekilde sürecek ve tamamlanacak. İlçemizin tüm caddelerini güzelleştirerek halkımıza hizmeti sürdüreceğiz. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hemşerilerimizin hoşgörüsüne sığınarak anlayış bekliyoruz” dedi.  Cadde üzerinde diğer çalışmaların da hızlı bir şekilde tamamlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.