LASTİK İŞ
ismail

VATANDAŞIN SORUN YAŞAMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Kocaeli 25.01.2019 - 17:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞIN SORUN YAŞAMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olan Büyükakın, hiçbir vatandaşın sorun yaşamaması için yeni dönemde belediyeye erişimde yeni bir sistem hazırlayacaklarını belirtti

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yahyakaptan Toplu Yapı Yönetimi’ni ziyaret etti. Büyükakın’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuz ve diğer bölge başkanları karşıladı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen tüm hizmetlerin sorunsuz bir şekilde yürümesi için gereken iletişim sitemlerinin kurulacağını söyleyen Büyükakın “Vatandaşımı sorun yaşamasına izin vermeyeceğiz” dedi. BANA ULAŞABİLECEKSİNİZ Vatandaşların zaman zaman işlemlerini yürütürken bazı bürokratik sorunlarla karşılaştığını söyleyen Büyükakın ise, “Belediyeye erişimle ilgili bütün sistemlerimiz kurulacak. Eğer bürokrasiden çözüm alamazsanız, bürokrasiyi aşamazsanız, kuracağımız iletişim sistem ile bana ulaşabileceksiniz. Vatandaşlarımızın sorun yaşamasına asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu. BİRLİKTE ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ Bütün hizmetlerde vatandaşın öncelikleri konusunda hassas olacağını da kaydeden Büyükakın “Vatandaşımızın istemediği hiçbir çalışmaya müsaade etmem. Yapılacak işleri vatandaşımıza sorarak yapacağız, uzmanlarla konuşarak çözümler üreteceğiz. ‘Ben yaptım oldu’ mantığıyla çalışmayacağız ” dedi.
Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olan Büyükakın, hiçbir vatandaşın sorun yaşamaması için yeni dönemde belediyeye erişimde yeni bir sistem hazırlayacaklarını belirtti

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yahyakaptan Toplu Yapı Yönetimi’ni ziyaret etti. Büyükakın’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuz ve diğer bölge başkanları karşıladı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen tüm hizmetlerin sorunsuz bir şekilde yürümesi için gereken iletişim sitemlerinin kurulacağını söyleyen Büyükakın “Vatandaşımı sorun yaşamasına izin vermeyeceğiz” dedi.

BANA ULAŞABİLECEKSİNİZ
Vatandaşların zaman zaman işlemlerini yürütürken bazı bürokratik sorunlarla karşılaştığını söyleyen Büyükakın ise, “Belediyeye erişimle ilgili bütün sistemlerimiz kurulacak. Eğer bürokrasiden çözüm alamazsanız, bürokrasiyi aşamazsanız, kuracağımız iletişim sistem ile bana ulaşabileceksiniz. Vatandaşlarımızın sorun yaşamasına asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.


BİRLİKTE ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ
Bütün hizmetlerde vatandaşın öncelikleri konusunda hassas olacağını da kaydeden Büyükakın “Vatandaşımızın istemediği hiçbir çalışmaya müsaade etmem. Yapılacak işleri vatandaşımıza sorarak yapacağız, uzmanlarla konuşarak çözümler üreteceğiz. ‘Ben yaptım oldu’ mantığıyla çalışmayacağız ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.