VATANDAŞA ELEKTRİK FATURASI ŞOKU

Ekonomi 22.01.2019 - 13:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞA ELEKTRİK FATURASI ŞOKU

Ev hanımı Zehra Bozkurt’a 1996 TL’lik elektrik faturası

‘ŞOK OLDUM’ Gölcük’te Düzağaç Mahallesi, Fahri Korutürk Mahallesi, 31. Adada oturan Ev Hanımı Zehra Bozkurt’a tam 1996 liralık elektrik faturası geldi. Ailenin itirazı üzerine faturanın iptal edildiğinin belirtilmesine rağmen 1 hafta sonra aynı fatura tekrar gönderilince 75 yaşındaki Zehra Bozkurt şok oldu. Kızı Hülya Bozkurt, ‘Biz evde iki kişi yaşıyoruz. Bu kadar fatura gelince annemin tansiyonu yükseldi. Ya ona bir şey olsaydı, hesabını kim verecekti? Müracaatımız üzerine faturayı iptal ettiklerini söylediler. Ancak ikinci fatura yine 1996 lira olarak geldi. Bu yanlışlığı mutlaka düzeltmeliler. İki kişinin yaşadığı eve bu kadar elektrik faturası olur mu?
Ev hanımı Zehra Bozkurt’a 1996 TL’lik elektrik faturası

‘ŞOK OLDUM’

Gölcük’te Düzağaç Mahallesi, Fahri Korutürk Mahallesi, 31. Adada oturan Ev Hanımı Zehra Bozkurt’a tam 1996 liralık elektrik faturası geldi. Ailenin itirazı üzerine faturanın iptal edildiğinin belirtilmesine rağmen 1 hafta sonra aynı fatura tekrar gönderilince 75 yaşındaki Zehra Bozkurt şok oldu. Kızı Hülya Bozkurt, ‘Biz evde iki kişi yaşıyoruz. Bu kadar fatura gelince annemin tansiyonu yükseldi. Ya ona bir şey olsaydı, hesabını kim verecekti? Müracaatımız üzerine faturayı iptal ettiklerini söylediler. Ancak ikinci fatura yine 1996 lira olarak geldi. Bu yanlışlığı mutlaka düzeltmeliler. İki kişinin yaşadığı eve bu kadar elektrik faturası olur mu?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.