LASTİK İŞ

VATANDAŞLAR FISKİYELERİNİ GERİ İSTİYOR

10.07.2017 - 09:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞLAR FISKİYELERİNİ GERİ İSTİYOR

Bu haberi, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine kullanıyoruz. Bundan 2-3 yıl önce, Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark Meydanı'na yaptırılan fıskiyelerin bu yaz hiç çalışmaması pek çoğunuzun dikkatini çekmiştir.  İşte bu yüzden, bizde merak ettik neden çalışmadığını. Oldukça sıcak geçen yaz günlerinde çalışmayan fıskiyeler, aslında Anıtpark'a ve ilçemize oldukça renk katıyordu. Hatta geceleri, renkli ışıklar altında gerçekleşen Su Balesi pek çok insana keyif veriyordu.  İşte bu yüzden vatandaşlar ve Anıtpark Müdavimleri, bu sıcak yaz günlerinde bir nebze olsun serinlemek için, fıskiyeli havuzları geri istiyor.  Yeni Gölcük Gazetesi olarak, bizde bunu Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e iletmeyi bir görev adlediyoruz. 

Bu haberi, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine kullanıyoruz. Bundan 2-3 yıl önce, Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark Meydanı'na yaptırılan fıskiyelerin bu yaz hiç çalışmaması pek çoğunuzun dikkatini çekmiştir. 
İşte bu yüzden, bizde merak ettik neden çalışmadığını. Oldukça sıcak geçen yaz günlerinde çalışmayan fıskiyeler, aslında Anıtpark'a ve ilçemize oldukça renk katıyordu. Hatta geceleri, renkli ışıklar altında gerçekleşen Su Balesi pek çok insana keyif veriyordu. 
İşte bu yüzden vatandaşlar ve Anıtpark Müdavimleri, bu sıcak yaz günlerinde bir nebze olsun serinlemek için, fıskiyeli havuzları geri istiyor. 
Yeni Gölcük Gazetesi olarak, bizde bunu Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e iletmeyi bir görev adlediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.