LASTİK İŞ

VATANDAŞLAR SANDIK BAŞINA KOŞTU

Asayiş 31.03.2019 - 15:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞLAR SANDIK BAŞINA KOŞTU

2019 yerel seçimlerinin başlaması ile vatandaşlık görevi olarak vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kurulan sandık başlarına koşarak ve demokrasi hakkını kullanarak oylarını kullandılar.

Yerel seçimlerin başlaması ile Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük’te de vatandaşlar demokrasi hakkını kullanmak için sandık başına gitti. Saat 8 de sandıklar açılırken vatandaşlar saat 07-30 da okulda sandık konulmasının beklediler. Oy kullanma saati 08 olmasından dolayı vatandaşlar saat 08 e kadar beklediler. Sandıklar konulduktan sonra saat 08 de vatandaşlar sesiz ve sakin bir şekilde oylarını kullandılar. Yaşlısından gencine kadar her kes demokrasi hakkını kullanarak Gölcük’ü yönetecek Belediye başkanını seçmek için oyunu kullandı. Aynı zamanda belediye meclis üyeleri mahalle muhtarları ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı için de oy kullandılar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Kocatepe ortaokulu okulunda 1250 Nolu sandıkta eşi Feriha Ellibeş ile birlikte oyunu kullandı. Başkan Ellibeş; “demokrasi gereği olarak ilçemize hizmet edecek belediye başkanımızı, Mahalle muhtarımızı, Belediye Meclis üyeleri ve büyükşehir belediye başkanımızı seçmek için sandık başına geldik. Biz b8urada demokrasi hakkımızı kullanarak ve seçilecek olan başkanımıza yetki veriyoruz. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.   Fahri Haner
2019 yerel seçimlerinin başlaması ile vatandaşlık görevi olarak vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kurulan sandık başlarına koşarak ve demokrasi hakkını kullanarak oylarını kullandılar.

Yerel seçimlerin başlaması ile Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük’te de vatandaşlar demokrasi hakkını kullanmak için sandık başına gitti. Saat 8 de sandıklar açılırken vatandaşlar saat 07-30 da okulda sandık konulmasının beklediler. Oy kullanma saati 08 olmasından dolayı vatandaşlar saat 08 e kadar beklediler. Sandıklar konulduktan sonra saat 08 de vatandaşlar sesiz ve sakin bir şekilde oylarını kullandılar. Yaşlısından gencine kadar her kes demokrasi hakkını kullanarak Gölcük’ü yönetecek Belediye başkanını seçmek için oyunu kullandı. Aynı zamanda belediye meclis üyeleri mahalle muhtarları ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı için de oy kullandılar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Kocatepe ortaokulu okulunda 1250 Nolu sandıkta eşi Feriha Ellibeş ile birlikte oyunu kullandı. Başkan Ellibeş; “demokrasi gereği olarak ilçemize hizmet edecek belediye başkanımızı, Mahalle muhtarımızı, Belediye Meclis üyeleri ve büyükşehir belediye başkanımızı seçmek için sandık başına geldik. Biz b8urada demokrasi hakkımızı kullanarak ve seçilecek olan başkanımıza yetki veriyoruz. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.