VATANDAŞTAN ŞİKAYET VAR

Gölcük 10.01.2019 - 19:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VATANDAŞTAN ŞİKAYET VAR

Şehitler Mahallesi şehitler caddesinde patlayan su borusunu gören vatandaş belediye çözüm masasına gidince sonuç alamayınca gazetemize şikayette bulundu.

Dün sabah saatlerinde  Şehitler Mahallesi Şehitler caddesinde patlayan borudan akan suyu gören Eski TEMAD Başkanı  İlhan Severcan, Gölcük Belediyesi Çözüm Masası görevlisine durumu anlatmış ve sonuç alamayınca Gazetemize şikayete bulunarak şu açıklamada bulundu. İlhan Severcan; “sabah evden dışarı çıktığımda cadde ortasında patlayan su borusundan dışarı su akıyordu. Ben bir vatandaş olarak Gölcük Belediyesinde Çözüm masasında görev yapan arkadaşlara durumu ilettim. Fakat bu olaya çözüm bulacağına bu bizim işimiz değil Büyükşehir'in işidir, diyerek çözüm bulamadı. Eğer çözüm masası ise bu sorunların çözümü için en azından Büyükşehir yetkililerine haber vermelidir. Ardından Gölcük İSU şube müdürlüğünde çalışan görevlilere durumu bildirdim. Ama onlardan yine her hangi bir sonuç alamadım. Fakat orada bir arkadaş sesimi duyunca yanıma geldi yer ve adresi öğrendi. Gölcük belediyemiz tarafından bir çözüm masası kuruldu. Önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Ama bu çözüm masası bu tür olaylara çözüm aramıyorsa nasıl bir çözüm masasıdır. Ben vatandaş olarak görevimi yaparken çözüm masası da görevini yapmalıdır” şeklinde tepkilerini dile getirdi. Fahri Haner 
Şehitler Mahallesi şehitler caddesinde patlayan su borusunu gören vatandaş belediye çözüm masasına gidince sonuç alamayınca gazetemize şikayette bulundu.

Dün sabah saatlerinde  Şehitler Mahallesi Şehitler caddesinde patlayan borudan akan suyu gören Eski TEMAD Başkanı  İlhan Severcan, Gölcük Belediyesi Çözüm Masası görevlisine durumu anlatmış ve sonuç alamayınca Gazetemize şikayete bulunarak şu açıklamada bulundu. İlhan Severcan; “sabah evden dışarı çıktığımda cadde ortasında patlayan su borusundan dışarı su akıyordu. Ben bir vatandaş olarak Gölcük Belediyesinde Çözüm masasında görev yapan arkadaşlara durumu ilettim. Fakat bu olaya çözüm bulacağına bu bizim işimiz değil Büyükşehir'in işidir, diyerek çözüm bulamadı. Eğer çözüm masası ise bu sorunların çözümü için en azından Büyükşehir yetkililerine haber vermelidir. Ardından Gölcük İSU şube müdürlüğünde çalışan görevlilere durumu bildirdim. Ama onlardan yine her hangi bir sonuç alamadım. Fakat orada bir arkadaş sesimi duyunca yanıma geldi yer ve adresi öğrendi. Gölcük belediyemiz tarafından bir çözüm masası kuruldu. Önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Ama bu çözüm masası bu tür olaylara çözüm aramıyorsa nasıl bir çözüm masasıdır. Ben vatandaş olarak görevimi yaparken çözüm masası da görevini yapmalıdır” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.