VAY VİCDANSIZ VAY...

Gündem 08.08.2017 - 09:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VAY VİCDANSIZ VAY...

Önceki akşam 19 Mayıs Caddesi, Ümit Usta karşısında, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Görenlerin yüreğini sızlatan, Vay Vicdansız Vay demekten kendilerini alamadıkları olayda, bir araç sahibinin sokak kedisini ezerek, arkasına bile bakmadan kaçtı. Evet kaçtı sevgili okurlar. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir sokak kedisini, özel aracıyla ezen sürücü, vicdanları sızlatı. Plakası alınmayan ve adı öğrenilemeyen sürücünün ezdiği kediye, duyarlı vatandaşlar ve esnaflar yardım elini uzattı.  Kanlar içinde yerde kalan kediye sahip çıkan vatandaşlar, oldukça ağır yaralanan kedi için, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden yardım istediler. Yaralı kediye sahip çıkan ve yardım elini uzatan Zabıta ekipleri kediyi alarak, hızla tedavi ettirecekleri bir veteriner aramaya başladılar.  Kedinin akıbetini bilmiyoruz ama, inşallah yaşıyordur. Bu zavallı kediye çarpan araç sürücüsünü ise Allah’a havale ediyoruz. 

Önceki akşam 19 Mayıs Caddesi, Ümit Usta karşısında, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Görenlerin yüreğini sızlatan, Vay Vicdansız Vay demekten kendilerini alamadıkları olayda, bir araç sahibinin sokak kedisini ezerek, arkasına bile bakmadan kaçtı.
Evet kaçtı sevgili okurlar. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir sokak kedisini, özel aracıyla ezen sürücü, vicdanları sızlatı. Plakası alınmayan ve adı öğrenilemeyen sürücünün ezdiği kediye, duyarlı vatandaşlar ve esnaflar yardım elini uzattı. 
Kanlar içinde yerde kalan kediye sahip çıkan vatandaşlar, oldukça ağır yaralanan kedi için, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden yardım istediler. Yaralı kediye sahip çıkan ve yardım elini uzatan Zabıta ekipleri kediyi alarak, hızla tedavi ettirecekleri bir veteriner aramaya başladılar. 
Kedinin akıbetini bilmiyoruz ama, inşallah yaşıyordur. Bu zavallı kediye çarpan araç sürücüsünü ise Allah’a havale ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.