LASTİK İŞ

VEDA YEMEĞİ DUYGULANDIRDI

Değirmendere 24.10.2014 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VEDA YEMEĞİ DUYGULANDIRDI

Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmen kadrosu başka bir okula atanan Okul Müdürü Murat Kanmaz ve Müdür Yardımcısı Halis Demirtaş için veda yemeği düzenledi.

Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmen kadrosu başka bir okula atanan okul müdürü Murat Kanmaz ve müdür yardımcısı Halis Demirtaş için veda yemeği düzenledi. Kordon restaurantta düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Uzun süredir Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu'nda görevli olduğunu belirten Okul Müdürü Murat Kanmaz bu okuldan güzel anılarla ayrıldığını ifade etti. Kanmaz yaptığı açıklamada "Öncelikle bu yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bütün öğretmen arkadaşlarımı çok seviyorum. Burada çok güzel bir dostluk oluşturduk. Aile gibi olduk. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaştık. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Müdür yardımcısı Halis Demirtaş ise duygularını ifade ederken duygulandı. Demirtaş "Biz burada kocaman bir aileyiz. Bu okulu ve arkadaşlarımı her zaman gzel anılarla hatırlayacağım. Tüm arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum" dedi. Yemeğin düzenlenmesini sağlayan okul öğretmenleri ise Kanmaz ve Demitaş'a yeni görevinde başarılar diledi.
Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmen kadrosu başka bir okula atanan Okul Müdürü Murat Kanmaz ve Müdür Yardımcısı Halis Demirtaş için veda yemeği düzenledi.

Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmen kadrosu başka bir okula atanan okul müdürü Murat Kanmaz ve müdür yardımcısı Halis Demirtaş için veda yemeği düzenledi. Kordon restaurantta düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.
Uzun süredir Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu'nda görevli olduğunu belirten Okul Müdürü Murat Kanmaz bu okuldan güzel anılarla ayrıldığını ifade etti. Kanmaz yaptığı açıklamada "Öncelikle bu yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bütün öğretmen arkadaşlarımı çok seviyorum. Burada çok güzel bir dostluk oluşturduk. Aile gibi olduk. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaştık. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Müdür yardımcısı Halis Demirtaş ise duygularını ifade ederken duygulandı. Demirtaş "Biz burada kocaman bir aileyiz. Bu okulu ve arkadaşlarımı her zaman gzel anılarla hatırlayacağım. Tüm arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum" dedi.
Yemeğin düzenlenmesini sağlayan okul öğretmenleri ise Kanmaz ve Demitaş'a yeni görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.