LASTİK İŞ
ismail

VEKİL HASTALARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gölcük 03.01.2019 - 18:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VEKİL HASTALARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ataması yapılan Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen’e hayırlı olsun ziyaretinin ardından ilçemizde bir dizi ziyaretler yaptı. Milletvekili Katırcıoğlu tedavileri süren hastalara, “geçmiş olsun” dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi.

Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ataması yapılan Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen’e hayırlı olsun ziyaretinin ardından ilçemizde bir dizi ziyaretler yaptı. Vekil Katırcıoğlu ilk ziyaretini İlçe binasına yaptı. İlçe Başkanlığı görevine atanan Çetin Seymen’e hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. BAYAN ÇİFTÇİYE ZİYARET  Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İstiridye Mantarı ve cips üretimi projesi ile “Türkiye Girişimci Kadın Çiftçiler“ arasında 3. olan Aynur Ormancı’yı ziyaret etti. Katırcıoğlu “Aynur hanımı başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Kadınlarımızın her alanda başarılı olması bizleri mutlu ediyor” dedi. TAKSİCİLERLE SOHBET Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu, taksici esnaflarımızı ziyaret ederek, onlarla çay içip sohbet etti. Taksiciler Katırcıoğlu’na sorunlarını iletti. HASTALARA ZİYARET Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimini ziyaret etti. Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük ziyaretleri kapsamında Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi ile birlikte Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetiminden işleyiş ile ilgili görüş aldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ndeki servisleri gezen Milletvekili Katırcıoğlu tedavileri süren hastalara, “geçmiş olsun” dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi. Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Milletvekili Katırcıoğlu, tüm hastalara acil şifalar diledi. Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan yapacakları destekler için teşekkür ederek, ziyaretten memnuniyetini belirtti ve çalışmalarında başarılar, diledi. 
Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ataması yapılan Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen’e hayırlı olsun ziyaretinin ardından ilçemizde bir dizi ziyaretler yaptı. Milletvekili Katırcıoğlu tedavileri süren hastalara, “geçmiş olsun” dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi.

Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ataması yapılan Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen’e hayırlı olsun ziyaretinin ardından ilçemizde bir dizi ziyaretler yaptı.
Vekil Katırcıoğlu ilk ziyaretini İlçe binasına yaptı. İlçe Başkanlığı görevine atanan Çetin Seymen’e hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

BAYAN ÇİFTÇİYE ZİYARET 
Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İstiridye Mantarı ve cips üretimi projesi ile “Türkiye Girişimci Kadın Çiftçiler“ arasında 3. olan Aynur Ormancı’yı ziyaret etti. Katırcıoğlu “Aynur hanımı başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Kadınlarımızın her alanda başarılı olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

TAKSİCİLERLE SOHBET
Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu, taksici esnaflarımızı ziyaret ederek, onlarla çay içip sohbet etti. Taksiciler Katırcıoğlu’na sorunlarını iletti.

HASTALARA ZİYARET
Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimini ziyaret etti.
Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük ziyaretleri kapsamında Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi ile birlikte Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetiminden işleyiş ile ilgili görüş aldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ndeki servisleri gezen Milletvekili Katırcıoğlu tedavileri süren hastalara, “geçmiş olsun” dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi. Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Milletvekili Katırcıoğlu, tüm hastalara acil şifalar diledi.
Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan yapacakları destekler için teşekkür ederek, ziyaretten memnuniyetini belirtti ve çalışmalarında başarılar, diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.