VEKİL UMUT OLMAK İÇİN KAN VERDİ

Sağlık 01.05.2018 - 11:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VEKİL UMUT OLMAK İÇİN KAN VERDİ

Gölcük Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencisi olan ve kanser illeti ile mücadele eden 13 yaşındaki Ataberk Karagöz’e destek olmak için Kocaeli İyi Parti Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’da kan verdi.

Ankara tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Değirmendereli 13 yaşındaki Ataberk Karagöz için düzenlenen kampanya için Uğur Mumcu Orta Okuluna gelen İyi Parti Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet kaplan’ı İyi parti İlçe Başkanı ismail Aynacı ve CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri birlikte karşıladı. Milletvekili Kaplan “Gölcük Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencisi olan ve kanser illeti ile mücadele eden 13 yaşındaki Ataberk Karagöz evladımız için okul arkadaşlarının başlattığı donör kampanyasına bizler de destek vermeye geldik. Böylesine anlamlı bir kampanyaya vesile oldukları için başta Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencileri olmak üzere tüm eğitimcilerimize ve donör kampanyasına katılarak Ataberk'e destek olan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum”dedi.
Gölcük Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencisi olan ve kanser illeti ile mücadele eden 13 yaşındaki Ataberk Karagöz’e destek olmak için Kocaeli İyi Parti Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’da kan verdi.

Ankara tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Değirmendereli 13 yaşındaki Ataberk Karagöz için düzenlenen kampanya için Uğur Mumcu Orta Okuluna gelen İyi Parti Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet kaplan’ı İyi parti İlçe Başkanı ismail Aynacı ve CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri birlikte karşıladı.


Milletvekili Kaplan “Gölcük Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencisi olan ve kanser illeti ile mücadele eden 13 yaşındaki Ataberk Karagöz evladımız için okul arkadaşlarının başlattığı donör kampanyasına bizler de destek vermeye geldik.
Böylesine anlamlı bir kampanyaya vesile oldukları için başta Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencileri olmak üzere tüm eğitimcilerimize ve donör kampanyasına katılarak Ataberk'e destek olan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.