LASTİK İŞ
ismail

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ TURGUT'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

16.10.2017 - 10:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ TURGUT'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve Vergi Dairesi Müdürü Yardımcısı Murat Can ile birlikte, gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, iade-i ziyarette bulundu

AKBOYUN KİTABINI HEDİYE ETTİ İlçemizde yaklaşık 8 yıldır yerel gazetecilik yapan Yeni Gölcük Gazetesi, zaman zaman da ziyarete gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu anlamda, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve Vergi Dairesi Müdürü Yardımcısı Murat Can ile birlikte, gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, iade-i ziyarette bulundu. Turgut ve Can ikilisini ağırlayan, Yeni Gölcük Gazetesi Sahibi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun ile Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun , Vergi Dairesi Müdürü Turgut ile Yardımcısı Can'ın, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetleri dile getirerek, bu nazik jestlerinden ötürü teşekkür ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen sohbetin konusu, Gölcük ve Gölcük'ün ekonomi durumu masaya yatırıldı. Ziyaretin sonunda, Emine Akboyun, bir süre önce yazdığı ilk kitabı olan, “Sihirli Camın Arkası” Savaş Ay ve A Takımı adlı kitabını imzalarak, Turgut ve Can'a hediye etti. 
Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve Vergi Dairesi Müdürü Yardımcısı Murat Can ile birlikte, gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, iade-i ziyarette bulundu

AKBOYUN KİTABINI HEDİYE ETTİ
İlçemizde yaklaşık 8 yıldır yerel gazetecilik yapan Yeni Gölcük Gazetesi, zaman zaman da ziyarete gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu anlamda, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve Vergi Dairesi Müdürü Yardımcısı Murat Can ile birlikte, gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, iade-i ziyarette bulundu. Turgut ve Can ikilisini ağırlayan, Yeni Gölcük Gazetesi Sahibi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun ile Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun , Vergi Dairesi Müdürü Turgut ile Yardımcısı Can'ın, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetleri dile getirerek, bu nazik jestlerinden ötürü teşekkür ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen sohbetin konusu, Gölcük ve Gölcük'ün ekonomi durumu masaya yatırıldı. Ziyaretin sonunda, Emine Akboyun, bir süre önce yazdığı ilk kitabı olan, “Sihirli Camın Arkası” Savaş Ay ve A Takımı adlı kitabını imzalarak, Turgut ve Can'a hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.