LASTİK İŞ
ismail

VERGİ DAİRESİNİ ZİYARET ETTİLER

Gölcük 02.03.2014 - 22:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VERGİ DAİRESİNİ ZİYARET ETTİLER

Her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Vergi Dairesi Müdür Hanifi Demir ve personelini ziyaret ederek, vergi haftalarını kutladılar

“GÖLCÜK’TE KAZAN, GÖLCÜK’TE HARCA” Belediye Başkan Mehmet Ellibeş ve İlçe Başkanı Sedat Yücel’e bu ziyaretlerinde ilçe yöneticileri Osman Özdemir ve Samet Taşdelen, Belediye Meclis Üyesi adayı Berna Abiş eşlik ettiler. Başkanlar Ellibeş ve Yücel ilk olarak, Gölcük Vergi Dairesi personeliyle tek tek dolaşarak, vergi haftalarını kutlayarak, Vergi Dairesi Müdürü Hanifi Demir’i ziyaret ettiler. Başkan Ellibeş, “Vergi haftanızı kutlarız, Gölcük Belediyesi olarak, ‘Gölcük’te kazan Gölcük’te harca’ projesi kapsamında, tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu projemiz kapsamında Gölcük esnafımız kazansın ki, vergilerini ödesinler, esnaflarımıza katkı sağlasınlar, bu anlamda tüm vatandaşlarımızın da bu duyarlılığı göstermelerini istiyorum” dedi.   “GÖLCÜK ESNAFINA KOLAYLIK SAĞLADIK” AK  Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel de, “Vergi haftanızı bizlerde kutluyoruz, Türkiye genelinde vergilendirmelerde, vergilerini ödemekte zorlanan bazı esnafların vergilerini ödeyebilmeleri için İlçe yöneticilerimiz olan Mali Müşavirler Samet Taşdelen ve Berna Abiş’in girişimleriyle, yapılan çalışmalar sonucunda AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Muzaffet Baştopçu’nun meclise verdiği önerge sonrasında, vergi taksitlendirmelerine başlandı. Ben bu anlamda Vergi Haftasında, sizleri ve personelinizin başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.   “ESNAFALRIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Öte yandan, Vergi Dairesi Müdürü Demir de “Ben bu ilçeye geldiğimde esnaflarımızın hareketli ve ticareti canlı tuttuklarını gördüm. Tabi ki Kocaeli genelindeki bu başarılı çalışmaları sonucunda, esnaflarımız kazandığı gibi vergilerini ödüyorlar ve sıkıntı doğmuyor. Gölcük Vergi Dairesi olarak, tahsilatta Türkiye de pek çok ilin önünde yer alıyoruz” diyerek, AK Parti heyetine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Vergi Dairesi Müdür Hanifi Demir ve personelini ziyaret ederek, vergi haftalarını kutladılar

“GÖLCÜK’TE KAZAN,

GÖLCÜK’TE HARCA”

Belediye Başkan Mehmet Ellibeş ve İlçe Başkanı Sedat Yücel’e bu ziyaretlerinde ilçe yöneticileri Osman Özdemir ve Samet Taşdelen, Belediye Meclis Üyesi adayı Berna Abiş eşlik ettiler. Başkanlar Ellibeş ve Yücel ilk olarak, Gölcük Vergi Dairesi personeliyle tek tek dolaşarak, vergi haftalarını kutlayarak, Vergi Dairesi Müdürü Hanifi Demir’i ziyaret ettiler. Başkan Ellibeş, “Vergi haftanızı kutlarız, Gölcük Belediyesi olarak, ‘Gölcük’te kazan Gölcük’te harca’ projesi kapsamında, tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu projemiz kapsamında Gölcük esnafımız kazansın ki, vergilerini ödesinler, esnaflarımıza katkı sağlasınlar, bu anlamda tüm vatandaşlarımızın da bu duyarlılığı göstermelerini istiyorum” dedi.

 

“GÖLCÜK ESNAFINA

KOLAYLIK SAĞLADIK”

AK  Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel de, “Vergi haftanızı bizlerde kutluyoruz, Türkiye genelinde vergilendirmelerde, vergilerini ödemekte zorlanan bazı esnafların vergilerini ödeyebilmeleri için İlçe yöneticilerimiz olan Mali Müşavirler Samet Taşdelen ve Berna Abiş’in girişimleriyle, yapılan çalışmalar sonucunda AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Muzaffet Baştopçu’nun meclise verdiği önerge sonrasında, vergi taksitlendirmelerine başlandı. Ben bu anlamda Vergi Haftasında, sizleri ve personelinizin başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.

 

“ESNAFALRIMIZA

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Öte yandan, Vergi Dairesi Müdürü Demir de “Ben bu ilçeye geldiğimde esnaflarımızın hareketli ve ticareti canlı tuttuklarını gördüm. Tabi ki Kocaeli genelindeki bu başarılı çalışmaları sonucunda, esnaflarımız kazandığı gibi vergilerini ödüyorlar ve sıkıntı doğmuyor. Gölcük Vergi Dairesi olarak, tahsilatta Türkiye de pek çok ilin önünde yer alıyoruz” diyerek, AK Parti heyetine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.