LASTİK İŞ

VERGİDE SON GÜN 30 KASIM

Ekonomi 28.11.2016 - 17:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VERGİDE SON GÜN 30 KASIM

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada emlak ve çevre temizlik vergisinde son günün 30 Kasım olduğu duyuruldu.

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü, yaklaşan Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 2016 yılına ait 2. taksit ödemeleriyle ilgili vatandaşlara yönelik bir duyuruda bulundu. Yetkililer, “2016 yılına ait işyerlerine ve meskenlere ait Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi son ödeme tarihi 30 Kasım Çarşamba günü sona erecek. Vatandaşlarımız cezalı duruma düşmemek için ödemelerini mutlaka yapsınlar” dedi. Gölcük Belediyesi Merkez ve Şube Veznelerinden; Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Değirmendere, Halıdere ve Ulaşlı veznelerinde ödemelerini yapmaları gerektiği yetkililer tarafından belirtildi. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ayrıca 0 262 414 45 85 / 191-192-197 dahili numaralardan Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü’nü de arayabilirler.
Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada emlak ve çevre temizlik vergisinde son günün 30 Kasım olduğu duyuruldu.

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü, yaklaşan Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 2016 yılına ait 2. taksit ödemeleriyle ilgili vatandaşlara yönelik bir duyuruda bulundu.

Yetkililer, “2016 yılına ait işyerlerine ve meskenlere ait Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi son ödeme tarihi 30 Kasım Çarşamba günü sona erecek. Vatandaşlarımız cezalı duruma düşmemek için ödemelerini mutlaka yapsınlar” dedi.

Gölcük Belediyesi Merkez ve Şube Veznelerinden; Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Değirmendere, Halıdere ve Ulaşlı veznelerinde ödemelerini yapmaları gerektiği yetkililer tarafından belirtildi.

Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ayrıca 0 262 414 45 85 / 191-192-197 dahili numaralardan Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü’nü de arayabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.