VEYSEL BOZ TEKİRDAĞSPOR’DA

Spor 13.07.2017 - 13:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VEYSEL BOZ TEKİRDAĞSPOR’DA

Gölcükspor Transfer Komitesi, iç transferde prensip anlaşmasına vardığını duyurduğu kaleci Veysel Boz ile anlaşamadı. Maddi konularda anlaşamayan yönetim ve Veysel, helalleşerek yolları ayırdılar. Bu ayrılık sonrası, kendisini çok isteyen 3. Lig ekiplerinden Tekirdağspor’la anlaşan Veysel, bundan böyle Trakya ekibi için ter dökecek

“BENİ İSTEYEN BİR KULÜBE GELDİM” Gölcükspor Altyapısında yetişen genç ve başarılı kaleci Veysel Boz, Gölcükspor’la anlaşamayınca Trakya’nın yolunu tuttu. İlimizde Gölcükspor ve Darıca Gençlerbirliği formalarını giyen Veysel Boz, daha önce de, Ankara Demirspor ve son olarak da geçen sezonun 2. Yarısına Adana Kozan Belediyespor takımlarının kalesini giymişti.  Gölcükspor Transfer Komitesi, iç transferde prensip anlaşmasına vardığını duyurduğu kaleci Veysel Boz ile anlaşamadı. Maddi konularda anlaşamayan yönetim ve Veysel, helalleşerek yolları ayırdılar. Bu ayrılık sonrası, kendisini çok isteyen 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Tekirdağspor’la anlaşan Veysel, bundan böyle Trakya ekibi için ter dökecek. Bu sezon Tekirdağspor’u çalıştıracak olan, Teknik Direktör Ali Nail’in ısrarla istediği Veysel Boz, dün sarı-siyahlı ekiple 2 yıllık sözleşme imzaladı. Veysel, imza sonrası yaptığı açıklamada, “Tekirdağsor’la anlaştığım için çok mutluyum. Buraya kendimi kanıtlamaya değil, başarılı olmaya geldim. Özelliklede beni isteyen bir kulübe geldiğim için, sevincim ikiye katlandı. Bundan sonra Gölcükspor’a başarılar dilerim” dedi. Veysel Boz, takımının sezon açılışı için, bugün yeniden Tekirdağ’a gidecek. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcükspor Transfer Komitesi, iç transferde prensip anlaşmasına vardığını duyurduğu kaleci Veysel Boz ile anlaşamadı. Maddi konularda anlaşamayan yönetim ve Veysel, helalleşerek yolları ayırdılar. Bu ayrılık sonrası, kendisini çok isteyen 3. Lig ekiplerinden Tekirdağspor’la anlaşan Veysel, bundan böyle Trakya ekibi için ter dökecek

“BENİ İSTEYEN BİR KULÜBE GELDİM”

Gölcükspor Altyapısında yetişen genç ve başarılı kaleci Veysel Boz, Gölcükspor’la anlaşamayınca Trakya’nın yolunu tuttu. İlimizde Gölcükspor ve Darıca Gençlerbirliği formalarını giyen Veysel Boz, daha önce de, Ankara Demirspor ve son olarak da geçen sezonun 2. Yarısına Adana Kozan Belediyespor takımlarının kalesini giymişti.  Gölcükspor Transfer Komitesi, iç transferde prensip anlaşmasına vardığını duyurduğu kaleci Veysel Boz ile anlaşamadı. Maddi konularda anlaşamayan yönetim ve Veysel, helalleşerek yolları ayırdılar. Bu ayrılık sonrası, kendisini çok isteyen 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Tekirdağspor’la anlaşan Veysel, bundan böyle Trakya ekibi için ter dökecek. Bu sezon Tekirdağspor’u çalıştıracak olan, Teknik Direktör Ali Nail’in ısrarla istediği Veysel Boz, dün sarı-siyahlı ekiple 2 yıllık sözleşme imzaladı. Veysel, imza sonrası yaptığı açıklamada, “Tekirdağsor’la anlaştığım için çok mutluyum. Buraya kendimi kanıtlamaya değil, başarılı olmaya geldim. Özelliklede beni isteyen bir kulübe geldiğim için, sevincim ikiye katlandı. Bundan sonra Gölcükspor’a başarılar dilerim” dedi.

Veysel Boz, takımının sezon açılışı için, bugün yeniden Tekirdağ’a gidecek. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.