LASTİK İŞ
ismail

VİKO BY PANASONIC, 36. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

29.09.2016 - 11:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VİKO BY PANASONIC, 36. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Japon teknoloji devi Panasonic’e bağlı olarak faaliyet gösteren ve anahtar-priz sektörünün de lider kuruluşu olan VİKO by Panasonic, 36. Kuruluş Yıl Dönümü & Bizden Bize Paylaşım Toplantısı kapsamında tüm çalışanlarının katılımı ile önemli bir organizasyon gerçekleştirdi.

“İlke ve değerlerimizi hep birlikte yaşatıyor, el ele başarı öyküleri yazmaya devam ediyoruz” teması ile gerçekleştirilen programa, Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii, Başkan Yardımcısı Takaki Oguri, CEO Nusret Kayhan Apaydın, yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler, çalışanlar ve aileleri katıldı. “İşimizi yaparken amacımız, topluma katkı sağlamak olmalı…”   VİKO by Panasonic Endüstriyel Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda, 900 çalışan aileleri ile birlikte hazır bulundu. Program, CEO Nusret Kayhan Apaydın’ın açılış konuşması ile başladı. Apaydın konuşmasında “Artık gelenekselleşen bu organizasyonumuz ‘Çalışan Odaklılık’ değerimizin adeta bir yansıması gibi oldu. Panasonic’in 7 temel ilkesinden birisi olan ‘Gelişim İçin Yılmadan Çaba Göstermek’ tüm çalışanlarımızla birlikte daima içselleştirmemiz gereken kavramlardan birisi. İşimizi yaparken önemli bir amacımız da topluma katkı sağlamak olmalıdır. İşte bu katkımızı artırabilmenin yolu, yeteneklerimizi sürekli geliştirme çabasından geçer. Ancak bu tükenmez çaba sayesinde, vizyonumuza doğru yol alabiliriz.” dedi.   102 ödül sahibini buldu, çalışanlar VİKO Müzik Grubu’nun şarkıları ile coştu… VİKO Tanıma Takdir Ödüllendirme Sistemi’ne göre belirlenen “Kıdem-Teşvik” değerlendirmesi kapsamındaki 102 ödül, 36. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında sahiplerini buldu. VİKO’da 5, 10, 15 ve 20. yılını dolduran çalışanlara üst yönetim tarafından birer plaket takdim edildi, aileleri ile birlikte sahneye çıkan çalışanların yaşadığı gurur ve mutluluk ise görülmeye değerdi. VİKO çalışanlarından oluşan müzik grubunun sahne aldığı organizasyonda, 36. kuruluş yıl dönümü için hazırlanan özel pastanın kesilmesiyle birlikte ortaya çıkan görüntü günün en anlamlı karelerinden birini oluşturdu. 
Japon teknoloji devi Panasonic’e bağlı olarak faaliyet gösteren ve anahtar-priz sektörünün de lider kuruluşu olan VİKO by Panasonic, 36. Kuruluş Yıl Dönümü & Bizden Bize Paylaşım Toplantısı kapsamında tüm çalışanlarının katılımı ile önemli bir organizasyon gerçekleştirdi.

İlke ve değerlerimizi hep birlikte yaşatıyor, el ele başarı öyküleri yazmaya devam ediyoruz” teması ile gerçekleştirilen programa, Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii, Başkan Yardımcısı Takaki Oguri, CEO Nusret Kayhan Apaydın, yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler, çalışanlar ve aileleri katıldı.

“İşimizi yaparken amacımız, topluma katkı sağlamak olmalı…”

 

VİKO by Panasonic Endüstriyel Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda, 900 çalışan aileleri ile birlikte hazır bulundu. Program, CEO Nusret Kayhan Apaydın’ın açılış konuşması ile başladı. Apaydın konuşmasında “Artık gelenekselleşen bu organizasyonumuz ‘Çalışan Odaklılık’ değerimizin adeta bir yansıması gibi oldu. Panasonic’in 7 temel ilkesinden birisi olan ‘Gelişim İçin Yılmadan Çaba Göstermek’ tüm çalışanlarımızla birlikte daima içselleştirmemiz gereken kavramlardan birisi. İşimizi yaparken önemli bir amacımız da topluma katkı sağlamak olmalıdır. İşte bu katkımızı artırabilmenin yolu, yeteneklerimizi sürekli geliştirme çabasından geçer. Ancak bu tükenmez çaba sayesinde, vizyonumuza doğru yol alabiliriz.” dedi.

 

102 ödül sahibini buldu, çalışanlar VİKO Müzik Grubu’nun şarkıları ile coştu…

VİKO Tanıma Takdir Ödüllendirme Sistemi’ne göre belirlenen “Kıdem-Teşvik” değerlendirmesi kapsamındaki 102 ödül, 36. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında sahiplerini buldu. VİKO’da 5, 10, 15 ve 20. yılını dolduran çalışanlara üst yönetim tarafından birer plaket takdim edildi, aileleri ile birlikte sahneye çıkan çalışanların yaşadığı gurur ve mutluluk ise görülmeye değerdi. VİKO çalışanlarından oluşan müzik grubunun sahne aldığı organizasyonda, 36. kuruluş yıl dönümü için hazırlanan özel pastanın kesilmesiyle birlikte ortaya çıkan görüntü günün en anlamlı karelerinden birini oluşturdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.