VİRA BİSMİLLAH,

Spor 27.08.2017 - 19:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VİRA BİSMİLLAH,

Uzun süren bekleyiş sona erdi ve Gölcükspor umuza Orduspor ile yaptığı maç ile kavuştuk.  Yeni sezon tüm ülkemiz spor camiasına hayırlı uğurlu olsun..  Hava güzel zemin, müsait tribünde sayıları azda olsa seyirciler hazır.  Maç bu atmosferde başladı maç her ne kadar iki denk kuvvetin müsabakası gibi gözükse de maćın ilk yarı mutlak hakimi konuk ekipti orta sahada rakiba baskı yapmayan Gölcükspor kalesinde de mutlak gol tehlikelerine maruz kaldı bu arada kalecimiz İlyas Ttürengül “Bana güvenin” mesajını dosta düşmana ilan etti. Benim açımdan maçtaki iki olumlu olay vardı, biri kalecimiz İlyas ikincisi demMaçın orta hakemi idi Gerçekten iyi bir maç yönetti.. Sadece bir kaç küçük kararı vardı . Bir de taç atışında hatalı karar verdi ki onu da birinci yan hakemi verdirtti.  Umarım böyle başladılar böyle bitirirler hakemler, şansları bol olsun.  Geçen sene nerede kalmıştık ? Playof a son maça veda etmiştik .  Bu seneki hedefimiz ne olmalı idi ? Tamam.gerçekçi olalım ,şampiyonluk zor dişli rakiblerimiz var.  Peki playoff yakışmaz mı Gölcüksporumuza ? Play-off heycanı çokmu gelir biz Hölcüksporlulara ? Bence. Gölcük halkı her şeyin en güzelini hakediyor bizi mahrum etmeyin lütfen sporun güzeliklerinden. İlk maç izlenimim maalesef olumsuz .. Bu takım benim gözlemime göre ( her ne kadar sezon başıdır peşin hükümlü olmamak gerekse de) küme düşme potasından uzak olsun mantığı ile kurulmuş bir kadro gibi gözüktü.  Anlıyacağınız maç sezonun ilk maçı olmasına rağmen savunma olarak tamam ama ileriye dönük orta saha ve kanat oyuncuları yönünden sıkıntılı bir maçtı.  Bu esnada Bahattin Saral'ı tribünde gördüm sakat olduğunu söyledi..Biz Gölcüklüler olarak Bahattin'i  sahada görmek istiyoruz.  Gölcükspor umut vermedi bari gençlerimize biz değer verelim.

Uzun süren bekleyiş sona erdi ve Gölcükspor umuza Orduspor ile yaptığı maç ile kavuştuk. 
Yeni sezon tüm ülkemiz spor camiasına hayırlı uğurlu olsun.. 
Hava güzel zemin, müsait tribünde sayıları azda olsa seyirciler hazır. 
Maç bu atmosferde başladı maç her ne kadar iki denk kuvvetin müsabakası gibi gözükse de maćın ilk yarı mutlak hakimi konuk ekipti orta sahada rakiba baskı yapmayan Gölcükspor kalesinde de mutlak gol tehlikelerine maruz kaldı bu arada kalecimiz İlyas Ttürengül “Bana güvenin” mesajını dosta düşmana ilan etti.
Benim açımdan maçtaki iki olumlu olay vardı, biri kalecimiz İlyas ikincisi demMaçın orta hakemi idi Gerçekten iyi bir maç yönetti..
Sadece bir kaç küçük kararı vardı . Bir de taç atışında hatalı karar verdi ki onu da birinci yan hakemi verdirtti. 
Umarım böyle başladılar böyle bitirirler hakemler, şansları bol olsun. 
Geçen sene nerede kalmıştık ? Playof a son maça veda etmiştik . 
Bu seneki hedefimiz ne olmalı idi ?
Tamam.gerçekçi olalım ,şampiyonluk zor dişli rakiblerimiz var. 
Peki playoff yakışmaz mı Gölcüksporumuza ?
Play-off heycanı çokmu gelir biz Hölcüksporlulara ?
Bence. Gölcük halkı her şeyin en güzelini hakediyor bizi mahrum etmeyin lütfen sporun güzeliklerinden.
İlk maç izlenimim maalesef olumsuz ..
Bu takım benim gözlemime göre ( her ne kadar sezon başıdır peşin hükümlü olmamak gerekse de) küme düşme potasından uzak olsun mantığı ile kurulmuş bir kadro gibi gözüktü. 
Anlıyacağınız maç sezonun ilk maçı olmasına rağmen savunma olarak tamam ama ileriye dönük orta saha ve kanat oyuncuları yönünden sıkıntılı bir maçtı. 
Bu esnada Bahattin Saral'ı tribünde gördüm sakat olduğunu söyledi..Biz Gölcüklüler olarak Bahattin'i  sahada görmek istiyoruz. 
Gölcükspor umut vermedi bari gençlerimize biz değer verelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.