VİRÜSE KARŞI 50 DEZENFEKTAN DAHA

Gölcük 10.04.2020 - 09:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VİRÜSE KARŞI 50 DEZENFEKTAN DAHA

Korona Virüs ile top yekün mücadele eden Gölcük belediyesi geçtiğimiz hafta 50 el dezenfektanı duraklara monte etmişti. Vatandaş tarafından büyük rağbet gören bu dezenfektanlardan 50 adet daha çeşitli yerlere asıldı.

Korona virüsünden mücadelesini sürüdüren Gölcük Belediyesi, 50 adet dezenfektanı daha duraklara monte etti. Vatandaşların toplu taşım  araçlarına binmeden önce ve indikten sonra ellerini dezenfekte edebileceği dezenfektan aparatları büyük ilgi gördü. Belediye ekiplerince sürekli kontrollri yapılan ve içindeki sıvı yenilnen dezenfektan aparatlarında 50 tane daha ilçe genelinde çeşitli yerlere konuldu. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, " Korona Virüs’e karşı aldığımız tedbirlerimizi, her geçen gün biraz daha arttırıyoruz. Ekiplerimiz; 50 adet duvar dezenfektanını daha ilçemiz merkezi ve beldelerimizdeki, durak ve benzeri yoğun noktalara monte ettiler. Böylelikle, 108 ayrı noktaya dezenfektan konulmuş oldu. Dezenfektanların her gün dolumunu kontrol ediyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum"dedi
Korona Virüs ile top yekün mücadele eden Gölcük belediyesi geçtiğimiz hafta 50 el dezenfektanı duraklara monte etmişti. Vatandaş tarafından büyük rağbet gören bu dezenfektanlardan 50 adet daha çeşitli yerlere asıldı.

Korona virüsünden mücadelesini sürüdüren Gölcük Belediyesi, 50 adet dezenfektanı daha duraklara monte etti. Vatandaşların toplu taşım  araçlarına binmeden önce ve indikten sonra ellerini dezenfekte edebileceği dezenfektan aparatları büyük ilgi gördü. Belediye ekiplerince sürekli kontrollri yapılan ve içindeki sıvı yenilnen dezenfektan aparatlarında 50 tane daha ilçe genelinde çeşitli yerlere konuldu.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, " Korona Virüs’e karşı aldığımız tedbirlerimizi, her geçen gün biraz daha arttırıyoruz. Ekiplerimiz; 50 adet duvar dezenfektanını daha ilçemiz merkezi ve beldelerimizdeki, durak ve benzeri yoğun noktalara monte ettiler. Böylelikle, 108 ayrı noktaya dezenfektan konulmuş oldu. Dezenfektanların her gün dolumunu kontrol ediyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum"dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.