VURALLAR TÜM TÜRKİYE'YE ÜRÜN VERİYOR

Ekonomi 16.07.2019 - 18:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VURALLAR TÜM TÜRKİYE'YE ÜRÜN VERİYOR

İlçemizin en köklü esnaflarından Vurallar AŞ. Kars’a kurdukları fabrika ile kendi üretimi olan Tereyağı, Kaşar peyniri ve diğer peynir çeşitleri ile Türkiye'nin tüm bölgelerine satış yapıyor.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE Uzun zamandan beri ilçemizde hizmet veren Vurallar A.Ş. Tereyağı, Kaşar peynir ve tüm peynir çeşitlerinin üretim fabrikasını Kars'a kurarak Türkiye'nin tüm bölgelerine ürünlerini veriyorlar. Aynı ürünleri ilçemizde kendilerine ait Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan Vurallar A.Ş. Marketinde ucuz satışlarını sürdürüyor. Kendi üretimine ait lezzetli Tereyağı kilosu 32 lira 90 kuruşa halkın hizmetine soktu. KENDİ FABRİKALARINI KURDULAR Tüm ürünlerinde büyük indirimle halka hizmet veren Vurallar AŞ. İşletmecisi Vural Kesgin “ilçemizde uzun zamandan beri esnaf olarak hizmet veriyoruz. Daha iyi ve kaliteli aynı zamanda halkımızın alım gücüne hitap etmek için hizmetlerimizi genişletmek için çalışmalarımızı yaptık. Bu çalışmalarımız iyi bir sonuç verdi. Çünkü bu çalışmalarımızın sonucunda Kars'da Kars Kaşar peyniri ve tüm peynir çeşitleri aynı zamanda tereyağı üretim fabrikamızı açarak hizmete soktuk. Kendi üretimimiz olduğu için kendi marketimizde halkımıza ucuz olarak veriyoruz. Bu gün birçok marketlerde tereyağı 46 lira ile 50 lira arasında satılıyor. Ama bizim marketimizde kendi üretimimiz olmasından dolayı 32 lira 90 kuruştan satılıyor”dedi.  TÜRKİYE'YE SATIŞ YAPILIYOR Kesgin “Ürettiğimiz ürünlerimiz kaliteli olmasından dolayı Türkiye genelinde bulunan büyük alışveriş merkezleri başta olmak üzere tüm marketlere biz gönderiyoruz. Vurallar AŞ. Olarak üretim fabrikamızdan direk marketimizden halkımıza sunulduğu için halkımızın alım gücüne hitap ediyor. Bizim burada fazla para kazanmak için ürünlerimizi normal marketler gibi fiyatla satmak istesek birçok halkımızın alım gücü yetersiz geliyor. Tüm ürünlerimiz kaliteli ve tazedir. Vurallar Market A.Ş. olarak kendi ürünlerimizin dışında diğer toptancılardan da aldığımız ürün çeşitlerimiz vardır. Bal, zeytin, pekmez, reçel ve benzeri ürünlerdir. Bu ürünlerde yine çok indirimlerimiz vardır. Tüm bol çeşit kaliteli, ucuz ve hijyenle halkımızın hizmetindeyiz” dedi. Fahri Haner        
İlçemizin en köklü esnaflarından Vurallar AŞ. Kars’a kurdukları fabrika ile kendi üretimi olan Tereyağı, Kaşar peyniri ve diğer peynir çeşitleri ile Türkiye'nin tüm bölgelerine satış yapıyor.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE
Uzun zamandan beri ilçemizde hizmet veren Vurallar A.Ş. Tereyağı, Kaşar peynir ve tüm peynir çeşitlerinin üretim fabrikasını Kars'a kurarak Türkiye'nin tüm bölgelerine ürünlerini veriyorlar. Aynı ürünleri ilçemizde kendilerine ait Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan Vurallar A.Ş. Marketinde ucuz satışlarını sürdürüyor. Kendi üretimine ait lezzetli Tereyağı kilosu 32 lira 90 kuruşa halkın hizmetine soktu.

KENDİ FABRİKALARINI KURDULAR
Tüm ürünlerinde büyük indirimle halka hizmet veren Vurallar AŞ. İşletmecisi Vural Kesgin “ilçemizde uzun zamandan beri esnaf olarak hizmet veriyoruz. Daha iyi ve kaliteli aynı zamanda halkımızın alım gücüne hitap etmek için hizmetlerimizi genişletmek için çalışmalarımızı yaptık. Bu çalışmalarımız iyi bir sonuç verdi. Çünkü bu çalışmalarımızın sonucunda Kars'da Kars Kaşar peyniri ve tüm peynir çeşitleri aynı zamanda tereyağı üretim fabrikamızı açarak hizmete soktuk. Kendi üretimimiz olduğu için kendi marketimizde halkımıza ucuz olarak veriyoruz. Bu gün birçok marketlerde tereyağı 46 lira ile 50 lira arasında satılıyor. Ama bizim marketimizde kendi üretimimiz olmasından dolayı 32 lira 90 kuruştan satılıyor”dedi. 

TÜRKİYE'YE SATIŞ YAPILIYOR
Kesgin “Ürettiğimiz ürünlerimiz kaliteli olmasından dolayı Türkiye genelinde bulunan büyük alışveriş merkezleri başta olmak üzere tüm marketlere biz gönderiyoruz. Vurallar AŞ. Olarak üretim fabrikamızdan direk marketimizden halkımıza sunulduğu için halkımızın alım gücüne hitap ediyor. Bizim burada fazla para kazanmak için ürünlerimizi normal marketler gibi fiyatla satmak istesek birçok halkımızın alım gücü yetersiz geliyor. Tüm ürünlerimiz kaliteli ve tazedir. Vurallar Market A.Ş. olarak kendi ürünlerimizin dışında diğer toptancılardan da aldığımız ürün çeşitlerimiz vardır. Bal, zeytin, pekmez, reçel ve benzeri ürünlerdir. Bu ürünlerde yine çok indirimlerimiz vardır. Tüm bol çeşit kaliteli, ucuz ve hijyenle halkımızın hizmetindeyiz” dedi.
Fahri Haner        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.