''YIL SONUNA KADAR TÜZEL KİŞİLİĞİ OLUŞTURACAĞIZ''

Gündem 26.11.2019 - 21:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''YIL SONUNA KADAR TÜZEL KİŞİLİĞİ OLUŞTURACAĞIZ''

Ak PArti'den ayrılan ve yeni bir parti kurması beklenen eski bakan Ali Babacan, uzun süre sonra ilk defa televizyona çıktı.Ali Babacan, Abdullah Gül ile birlikte çalıştıklarını, ayda bir - iki defa bir araya geldiklerini ve Gül'ün fikirlerinden faydalandıklarını belirtti.Babacan, eski bakan Nihat Ergün ile de çok yakın çalıştıklarını ifade etti.

Habertürk'de Fatih Altaylı'Nın Teke Tek programına katılan Babacan, Ak PArti'den ayrılış sürecinini anllatırken,Abdullah Gül'Ün cumhurbaşkanlığı dönemi ile ilgili ilginç bir ayrıntı paylaştı. Babacan " Abdullah Gül cumhurbaşkanlığı döneminden Abdullah Gül pek ok kanunu onaylamaışi ancak kanunlar önüne gelmeden gerekli ikazları yapmış ve beni veto etmek zorunda bırakmayın dediğini söyledi.  Babacan şunları söyledi "Abdullah beyle bizim kaygılarımız aynı. Kendisi ben aktif siyasette yokum dedi bundan sonra yenşden bir partide olmam dedi.Bugün kendisi bizim çalışmalarımıza destek veriyor ayda bir ya da 2 defa görüşüp konuşyoruz. bize dışardan bilgisi ile destek veriyor ancan nihayi kararları biz veriyoruz. Bizim üzerinde çalıştığımız yapı çok geniş bir yelpazeli, farklı bölgelerden farklı yerlerden gelen kişilerin oturup konuşabilecekleri  insanların oturup konuşabileeği ana akım bir siyaset merkezi olacak. Biz şu anda Türkiye nin geleceği için hazırlıklı olmamaya çalışıyoruzç KAdınların ve gençlerin söz sahibi olacağı bir kadroyu hedeflemeye çalışıyoruz. 82 milyonun eğilimini temsil edecek bir kadroyu hedeflemeye çalışıyoruz.  Beşir Atalay,Sadullah Ergin ve Nihat Ergün ile çok yakın çalışıyoruz. Yıl sonun kadar tüzel kişiliği kurmayı hedefliyoruz.Gönlümüzden geçen tarih yıl sonuna kadar tüzel kişiliğimizi oluşturmak.  Partinin adından önce kadro, fikirler ve ortak ruh ortaya çıkacak.ortak akıl çıktıktan sonra logo, parti adı belli olacaktır. 24 başlık belirledik, 24 çalışma grubu oluşturduk. Bunlar program için çerçeve, günlük olaylara siyasi duruş ve projeler için oluşturuldu. Partimizin şu anda belli olan il başkanı dahi yok. Bize sataşma olursa cevabını veririz ama kavgayı başlatan taraf olmayız. 
Ak PArti'den ayrılan ve yeni bir parti kurması beklenen eski bakan Ali Babacan, uzun süre sonra ilk defa televizyona çıktı.Ali Babacan, Abdullah Gül ile birlikte çalıştıklarını, ayda bir - iki defa bir araya geldiklerini ve Gül'ün fikirlerinden faydalandıklarını belirtti.Babacan, eski bakan Nihat Ergün ile de çok yakın çalıştıklarını ifade etti.

Habertürk'de Fatih Altaylı'Nın Teke Tek programına katılan Babacan, Ak PArti'den ayrılış sürecinini anllatırken,Abdullah Gül'Ün cumhurbaşkanlığı dönemi ile ilgili ilginç bir ayrıntı paylaştı.

Babacan " Abdullah Gül cumhurbaşkanlığı döneminden Abdullah Gül pek ok kanunu onaylamaışi ancak kanunlar önüne gelmeden gerekli ikazları yapmış ve beni veto etmek zorunda bırakmayın dediğini söyledi. 

Babacan şunları söyledi

"Abdullah beyle bizim kaygılarımız aynı. Kendisi ben aktif siyasette yokum dedi bundan sonra yenşden bir partide olmam dedi.Bugün kendisi bizim çalışmalarımıza destek veriyor ayda bir ya da 2 defa görüşüp konuşyoruz. bize dışardan bilgisi ile destek veriyor ancan nihayi kararları biz veriyoruz.

Bizim üzerinde çalıştığımız yapı çok geniş bir yelpazeli, farklı bölgelerden farklı yerlerden gelen kişilerin oturup konuşabilecekleri  insanların oturup konuşabileeği ana akım bir siyaset merkezi olacak.

Biz şu anda Türkiye nin geleceği için hazırlıklı olmamaya çalışıyoruzç KAdınların ve gençlerin söz sahibi olacağı bir kadroyu hedeflemeye çalışıyoruz. 82 milyonun eğilimini temsil edecek bir kadroyu hedeflemeye çalışıyoruz. 

Beşir Atalay,Sadullah Ergin ve Nihat Ergün ile çok yakın çalışıyoruz. Yıl sonun kadar tüzel kişiliği kurmayı hedefliyoruz.Gönlümüzden geçen tarih yıl sonuna kadar tüzel kişiliğimizi oluşturmak. 

Partinin adından önce kadro, fikirler ve ortak ruh ortaya çıkacak.ortak akıl çıktıktan sonra logo, parti adı belli olacaktır. 24 başlık belirledik, 24 çalışma grubu oluşturduk. Bunlar program için çerçeve, günlük olaylara siyasi duruş ve projeler için oluşturuldu. Partimizin şu anda belli olan il başkanı dahi yok.

Bize sataşma olursa cevabını veririz ama kavgayı başlatan taraf olmayız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.