LASTİK İŞ

YILIN EN İYİ PRODÜKSİYONU

12.12.2015 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YILIN EN İYİ PRODÜKSİYONU

'Şair'', Anadolu Tiyatro Ödülleri'nde en iyi prodüksiyon ödülünü aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın ''Şair'' oyunu düzenlenen törenle ödülüne kavuştu. Tiyatro Gazetesi tarafından düzenlenen 2. Anadolu Tiyatro Ödülleri töreninde ''Şair'' oyununa Yılın En iyi Prodüksiyon ödülü verildi. Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Çevik ve Şehir Tiyatroları oyuncuları Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende ödüllerini aldı.   BÜTÜN EKİBİ SAHNEYE DAVET ETTİ 2. Anadolu Tiyatro ödülleri töreninde Yılın En iyi Prodüksiyonu seçilen ''Şair'' oyunun ödülünü almak için sahneye çıkan Çevik, ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları olarak bu ödülü almaktan ekipçe gurur duyuyoruz. Ben bu yüzden bu sahneye ekibimi davet ederek alkışlatmak ve ödülü gerçek sahipleri ile paylaşmak istiyorum'' dedi. Çevik, ödülü sahneye çıkan ekibiyle birlikte aldı.
'Şair'', Anadolu Tiyatro Ödülleri'nde en iyi prodüksiyon ödülünü aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın ''Şair'' oyunu düzenlenen törenle ödülüne kavuştu. Tiyatro Gazetesi tarafından düzenlenen 2. Anadolu Tiyatro Ödülleri töreninde ''Şair'' oyununa Yılın En iyi Prodüksiyon ödülü verildi. Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Çevik ve Şehir Tiyatroları oyuncuları Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

 

BÜTÜN EKİBİ SAHNEYE DAVET ETTİ

2. Anadolu Tiyatro ödülleri töreninde Yılın En iyi Prodüksiyonu seçilen ''Şair'' oyunun ödülünü almak için sahneye çıkan Çevik, ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları olarak bu ödülü almaktan ekipçe gurur duyuyoruz. Ben bu yüzden bu sahneye ekibimi davet ederek alkışlatmak ve ödülü gerçek sahipleri ile paylaşmak istiyorum'' dedi. Çevik, ödülü sahneye çıkan ekibiyle birlikte aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.