LASTİK İŞ

YILBAŞI HİNDİLERİ SATIŞI BAŞLADI

27.12.2018 - 17:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILBAŞI HİNDİLERİ SATIŞI BAŞLADI

Yılbaşı gecesi için evlerde hazırlıklar yapılırken bu hazırlıklar genelde hindi yemeği dahil olur. Gölcük'teki esnaflar ise tezgaha hindileri koyarak satışlarına başladılar.

Yılbaşı gecesinin yemeklerinden vaz geçilmez hindisi tezgahlarda yerini aldı. Tezgahta yerini alan hindilere bu yıl fazla zam almadı. Geçen yıl çiftlik hindisi 18 lira iken bu yıl ise 20 lira oldu. Köy hindisi 26 liradan 32 liraya yükseldi. Tam hindi alamayan parçalar halinde alabilirler. Hindi satışları ile ilgili bilgi veren Şölen Tavukçuluk sahipleri Hüseyin Akın ve Şaban Meral; “biz her gün hindi satışını yapıyoruz. Fakat yılbaşı nedeniyle hindi satışları daha da hızlandı. Bu yıl hindi zammı fazla olmayınca satışlar daha da arttı. Aynı zamanda müşterilerimizin bütçesine göre parça halinde hindi satabiliriz. Bir hindi bütün alamayan müşterimiz için parça halinde satabiliriz. Bundan dolayı hindi satışlarımız daha da arttı. Çünkü bütün hindi 6 veya 7 kilo üzerinde ağırlığı var. Bundan dolayı kesilmiş parça halinde vatandaşımıza sunuyoruz” dedi. Fahri Haner  
Yılbaşı gecesi için evlerde hazırlıklar yapılırken bu hazırlıklar genelde hindi yemeği dahil olur. Gölcük'teki esnaflar ise tezgaha hindileri koyarak satışlarına başladılar.

Yılbaşı gecesinin yemeklerinden vaz geçilmez hindisi tezgahlarda yerini aldı. Tezgahta yerini alan hindilere bu yıl fazla zam almadı. Geçen yıl çiftlik hindisi 18 lira iken bu yıl ise 20 lira oldu. Köy hindisi 26 liradan 32 liraya yükseldi. Tam hindi alamayan parçalar halinde alabilirler. Hindi satışları ile ilgili bilgi veren Şölen Tavukçuluk sahipleri Hüseyin Akın ve Şaban Meral; “biz her gün hindi satışını yapıyoruz. Fakat yılbaşı nedeniyle hindi satışları daha da hızlandı. Bu yıl hindi zammı fazla olmayınca satışlar daha da arttı. Aynı zamanda müşterilerimizin bütçesine göre parça halinde hindi satabiliriz. Bir hindi bütün alamayan müşterimiz için parça halinde satabiliriz. Bundan dolayı hindi satışlarımız daha da arttı. Çünkü bütün hindi 6 veya 7 kilo üzerinde ağırlığı var. Bundan dolayı kesilmiş parça halinde vatandaşımıza sunuyoruz” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.