LASTİK İŞ

YILDIRIM 2015 SEFERBERLİK TATBİKATI YAPILDI !

03.06.2015 - 19:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YILDIRIM 2015 SEFERBERLİK TATBİKATI YAPILDI !

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı Yıldırım 2015 Seferberlik tatbikatı Kaymakam Adem Yazıcı ve üst rütbeli subay ve astsubayların katılımı ile gerçekleşti.

Hisareyn Kapalı pazar yerinde gerçekleşen törene Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Deniz Ana Üst Komutanlığında görevli üst rütbeli subay ve astsubaylar, İzmir Ege Komutanlığına bağlı, Marmaris Deniz Ana Üs Komutanlığına, Erden Deniz Ana Üs Komutanlığına bağlı personeller,  Kocaeli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı personeller, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Tektaş, Mal Müdürü Duran Salık, Zabıta Müdürü İrfan Çavuş katıldı. 3 TIR DONANMAYA TESLİM EDİLDİ Törende konuşma yapan Kaymakam Adem Yazıcı "Donanma Komutanlığının icra ettiği Yıldırım 2015 seferberlik tatbikatının sivil ayağını gerçekleştiriyoruz. Bu tatbikat 26 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bizde Gölcük ayağında yürütülen bu seferberlik tatbikatını yapıyoruz. Savaş hali olması durumunda imkanların ne olduğunu ortaya koyan bir cetvel var. Bu tatbikatın içinde yer alan 3 aracın Donanma Komutanlığına tahsis ve teslimini yapacağız" dedi. Konuşmaların ardından 3 tırın kontrolleri yapılarak oluşturulan protokol imzalandı. 
Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı Yıldırım 2015 Seferberlik tatbikatı Kaymakam Adem Yazıcı ve üst rütbeli subay ve astsubayların katılımı ile gerçekleşti.
Hisareyn Kapalı pazar yerinde gerçekleşen törene Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Deniz Ana Üst Komutanlığında görevli üst rütbeli subay ve astsubaylar, İzmir Ege Komutanlığına bağlı, Marmaris Deniz Ana Üs Komutanlığına, Erden Deniz Ana Üs Komutanlığına bağlı personeller,  Kocaeli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı personeller, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Tektaş, Mal Müdürü Duran Salık, Zabıta Müdürü İrfan Çavuş katıldı.
3 TIR DONANMAYA TESLİM EDİLDİ
Törende konuşma yapan Kaymakam Adem Yazıcı "Donanma Komutanlığının icra ettiği Yıldırım 2015 seferberlik tatbikatının sivil ayağını gerçekleştiriyoruz. Bu tatbikat 26 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bizde Gölcük ayağında yürütülen bu seferberlik tatbikatını yapıyoruz. Savaş hali olması durumunda imkanların ne olduğunu ortaya koyan bir cetvel var. Bu tatbikatın içinde yer alan 3 aracın Donanma Komutanlığına tahsis ve teslimini yapacağız" dedi. Konuşmaların ardından 3 tırın kontrolleri yapılarak oluşturulan protokol imzalandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.